Mostra d’Entitats 2018

Aquest dissabte 12 de Maig tindrà lloc a la Plaça Concòrdia la Mostra d’Entitats de Les Corts! I com cada any, l’Esplai tindrà una paradeta informativa per a donar-nos a conèixer a tots els cortsencs i cortsenques.

Mostra Entitats 18

La Mostra d’Entitats és una trobada que es fa un cop a l’any i on algunes entitats del barri donem a conèixer quina és la nostra tasca i on seguim, any rere any, creant teixit associatiu! Aquesta trobada s’impulsa a través de la Plataforma d’Entitats Infantils i Juvenils de la qual l’esplai en forma part i de Taula Jove i s’inclou dins els actes de la Setmana Jove.

Durant tot el dia, a la plaça tenim preparades tota mena d’activitats, des d’una intervenció de Hip-Hop a una tabalada organitzada per les diferents entitats de percussió del barri. Us adjuntem el cartell per informar-vos de l’horari de totes les activitats! Animeu-vos a venir! Us ho passareu d’allò més bé!
A més a més, durant el matí a la plaça hi hauran preparades diferents tallers infantils per als infants de totes les edats!

A la tarda, com sempre tindrem esplai! Us esperem!

Mostra Entitats 18

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.