I al final…Platja

Després d’una setmana de dubtes existencials al voltant de l’excursió de la platja i la pluja que ara sí, que ara no, que ara tempestes… Vam anar a la platja un sol dia. Com que només teníem un dia havíem d’aprofitar-lo i exprimir-lo al màxim.

Per això vam marxar d’hora cap a Castelldefels, vam esmorzar en un petit parc infantil vora el tren i cap a la platja que hi falta gent!

Ex. Platja

Ens vam posar crema solar, vam esperar una estoneta que la poguéssim absorbir mentre ens mullàvem els peus i quan es va obrir la veda tots cap a l’aigua!! Pensàvem que estaria més freda però estava la mar de bé.

Ex. Platja

Ex. Platja

Vam estar una bona estona jugant a l’aigua, però no era l’única cosa. Alguns es van dedicar a fer forats a la sorra o grans ciutats amb muralles, port, congrés, una muntanya russa al ben mig, blocs de pisos… Altres es van posar a jugar a volei amb unes xarxes que hi havia per allà. Altres a prendre el sol i tocar música. Alguns jugaven a enterrar-se i ser només de caps plantats a la sorra…

Ex. Platja

IMG_0967

Ex. Platja

Després de tantes coses ens va entrar gana així que vam dinar. I en acabar tocaven les dues horetes de digestió. Aquelles dues horetes que es fan tan llargues fins a poder tornar-nos a banyar.

No ens vam desaprofitar tampoc… a part de continuar fent castells de sorra i prendre el sol, ens vam dedicar a caçar meduses. No us espanteu que estaven mortes i venien arrossegades pel corrent. A més a més, ens van dir que aquell tipus quasi no picaven.

Junts abans de tornar a l’aigua vam fer un enterrament com calia per a les meduses i tot seguit ens vam fer a la mar fins quasi l’hora de marxar. Un poc de temps per assecar-nos, canviar-nos i finalment tornar cap al tren on vam berenar.

Encara que per culpa de les condicions climàtiques només poguéssim anar un dia a la platja ens ho vam passar rebé.

Ex. Platja

 

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.