Ens donem a conèixer al barri!

Aquest dissabte l’esplai vam participar en la Mostra d’Entitats de Les Corts! Com bé segurament sabreu, la Mostra és una trobada d’entitats del barri que es realitza a la Plaça Concòrdia un cop a l’any per donar a conèixer la nostra tasca a Les Corts! L’esplai, com cada any, va tenir la seva tradicional paradeta a la plaça.

WhatsApp Image 2018-05-17 at 18.17.36

Durant tot el matí, vam estar a la paradeta (que estava molt ben decorada amb cartells, samarretes, dessuadores, fotografies…) atenent aquella gent que ens demanava informació. A més, també vam poder gaudir d’un taller infantil de bombolles gegants de sabó i d’uns jocs tradicionals organitzats per nosaltres que van tenir molt d’èxit!

WhatsApp Image 2018-05-17 at 18.17.36 (1)

A la tarda, com sempre, vam fer esplai.

El grup d’Esquirols va fer una gimcana molt xulaa on van per poder descobrir quines són les entitats del barri i quina és la seva tasca. També van fer un joc de preguntes sobre l’esplai i el seu dia a dia i diferents jocs moguts. S’ho van passar d’allò més bé!

Dofins va fer una descoberta pel barri. Tot i que eren poquets, amb un mapa que els hi van donar les seves monitores, van anar fent una ruta per Les Corts, passant per aquells llocs més emblemàtics del barri com el Casal de Joves, l’Ateneu Popular o el Parc de Les Infantes. Així, van aprendre a orientar-se pels carrers més coneguts i van conèixer noves entitats!

Guineus també va fer una gimcana per conèixer el barri on van descobrir coses molt interessants. A més a més, van jugar a un joc molt guay d’intercanviar objectes. Van començar amb un simple tap de boli i després d’intercanviar-lo uns quants cops, van acabar amb begudes, galetes, llaminadures i fins i tot amb una gran truita de patates que van compartir entre tots per berenar.

Isards va optar per anar a l’esplai, on van pintar unes samarretes que van quedar d’allò més xules i colorides! També van fer un scape room per tot el cole que va ser molt divertit!!

Joves, en canvi, va fer una activitat de teatre a la plaça i van dissenyar el logo per la seva ruta d’estiu que ja està a tocar! Quines ganes!

WhatsApp Image 2018-05-17 at 18.17.38

Va ser un dia molt maco i tant monitores com nens ens ho vam passar d’allò més bé. Fins a l’any que ve Mostra!!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.