Visitem a l’Arya i als seus pares

Ja fa uns dies que els esquirols (els més petits de l’esplai) us volíem explicar la meravellosa aventura que hem estat vivint. La història va així.

1r trimestre

Ja fa un mes i poc, ens van venir a visitar uns reis una mica estranys, resulta que tenien un problema, aquest problema era que la seva filla, l’Arya, primogènita no volia ser reina així que ens van demanar ajuda perquè la poguéssim convèncer que ella estava preparada per ser princesa i després reina. Un cop estàvem preparats per enganyar-la la vam cridar. Després d’estar intentant convèncer perquè jugués al nostre joc, va acceptar a canvi que després nosaltres juguéssim a un seu.
Després d’una bona estona intercanviant jocs, vam tornar a venir els pares de l’Arya i quan ella es va assabentar que l’havíem enganyat a causa que els seus pares ens ho havien demanat, es va enfadar molt i va trencar un tapís familiar.

Els pares després d’uns minuts de desconcert, també van marxar.

El següent dia, va venir l’Arya dient-nos que volia reconciliar-se amb la serva mare i que per fer-ho primer havíem de seguir uns focs-follets, aquests ens varen portar fins a la casa del bruixot del bosc, en Gandalf. Després d’explicar-li el que volíem al Gandalf, ell ens va proposar que si superàvem unes proves seríem dignes de rebre els ingredients per fer la poció que ajudaria a l’Arya a reconciliar-se amb la seva mare. Finalment ho vam aconseguir i després de fer la poció i una dansa màgica per activar-la vam deixar-lo en pau i acompanyar a l’Arya a casa, perquè li pogués donar la poció a la seva mare.

1r trimestre

El tercer dia que vam veure l’Arya no era de la manera que esperàvem trobar-la resulta que va venir cridant dient que el mag l’havia enganyada, doncs, resulta que la poció havia convertit a la seva mare en una Óssa. Per intentar reconvertir-la vam tornar a buscar-lo a casa però no hi era. En el seu lloc vam trobar un paperet que deia que l’invoquéssim i després de provar-ho de les dues maneres que teníem en el seu paper i veure que no servien per res, vam rebre una trucada del pare de l’Arya que estava caçant una Óssa. I tot i els intents de l’Arya per dir-li al seu pare per telèfon que no la cacés no va servir de res. Així que vam decidir passar a l’acció i preparar-nos amb l’Arya per anar a aturar al seu pare abans que cacés a la seva mare. I tot just quan estàvem debatent de si l’Arya li havia de dir la veritat a la reina de qui l’havia convertit, la Reina va aparèixer. Vam decidir que s’anessin a amagar per les muntanyes i que el pròxim dia ja buscaríem una solució per reconvertir a la mare.

1r trimestre
1r trimestre
1r trimestre
1r trimestre

L’últim dia, van venir a visitar-nos l’Arya i la seva mare que encara era Óssa, i ens van explicar que creien que havien trobat la manera de reconvertir a la Reina un altre cop en persona. La idea consistia a repetir els moments més divertits que compartien en comú durant la infància de l’Arya. Primer vam provar el teatre però res de res.

1r trimestre

1r trimestre

Després se’ls hi va acudir fer pastetes com quan era petita però tampoc. Finalment quan ja ens quedàvem sense temps per desfer l’encanteri se’ns va acudir que potser la solució era reconstruir el tapís familiar que l’Arya havia trencat en un atac de ràbia el primer dia. Quan l’Arya va trucar el pare perquè li portés el tapís tot anava bé fins que el Rei va entrar per la porta i va veure a l’Óssa que ja se li havia escapat una vegada i amb l’ajuda de l’Arya primer per ajudar a la seva mare a escapar i després la nostra per convèncer el rei que l’Ossa que estava intentant caçar era realment la seva dona que feia uns dies que havia desaparegut, vam reconstruir el tapís i al cap de poca estona va aparèixer un altre cop la reina en forma humana. Per acabar de celebrar el dia, ens vam menjar les pastetes que havíem cuinat abans i vam ajudar l’Arya a convèncer als seus pares que l’Arya volia ser una guerrera i no una princesa.

I fins aquí l’aventura dels Esquirols.

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.