Excursió de tardor!

Hola famílies! Us deixem aquí un petit resum de què hem fet aquest cap de setmana a l’excursió de tardor!

Vam arribar a la casa just a l’hora per menjar l’esmorzar mentre teníem una estona per explorar els voltants de la casa i saludar els animals de la granja.

Sin título

L’excursió a la cova va anar genial, no molt llarga i amb poc desnivell que ens va fer desconnectar de la ciutat i gaudir de la natura! Un cop vam arribar vam aprofitar per entrar a veure la Cova Negre i després d’una estona fent danses tots junts vam dinar.Un cop a la casa de nou ens vam instal·lar per grups a les habitacions i vam berenar. Després per grups vam fer activitat de tarda. Esquirols i Dofins van aprofitar per fer activitat conjunta. A les 8 vam sopar junts i per acabar el dia vam realitzar l’activitat de nit. Jocs d’amagar-se, teatre, dinàmiques de grup…

L’endemà un cop ja desperts vam fer-nos les motxilles abans d’esmorzar. Al matí del diumenge vam estar fent activitats tots els grups, i ens ho vam passar pipa! El joc del mocador versionat, relleus i diverses danses entre d’altres. Mentre nosaltres estàvem fent activitats algunes mares i pares van venir abans per fer l’excursió de la Cova i els hi va encantar!

Sin título

A la 13:00h van anar apareixent els primers pares i mares pel dinar de germanor al qual us havíem convidat. El dinar per compartir va anar molt bé, menjar per a tots i totes i molt variat! Tot molt deliciós! Un cop ja teníem la panxa plena per fi vam poder comprar les esperades dessuadores i samarretes del 35è aniversari de l’esplai i, a continuació, participar en el fantàstic trivial que joves havia preparat per a totes les edats! Hi havia diferents categories de preguntes: furor, barbarismes, esplai, dites populars… Que per grups vam anar guanyant els formatgets dels colors de cada categoria. Com a recompensa el grup guanyador va tenir l’oportunitat de trencar la pinyata! Un moment molt divertit que vam poder compartir després del dinar.

 

Moltes gràcies a totes i tots! Ha estat un cap de setmana meravellós que mai oblidarem. Ens veiem el pròxim dissabte!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.