El primer trimestre de Dofins

El grup de dofins ha tancat el primer trimestre amb un munt d’històries i aventures per explicar. L’Okri, el personatge que ens ha anat acompanyant al llarg del trimestre, ens ha explicat la importància dels infants i el significat de la cohesió en el nostre petit gran grup.

El primer dia de curs, ens va rebre una persona molt estranya. Es feia dir Okri i ens va explicar que coneixia un país que es deia Oise-hoc on els nens mai es feien grans. Però que tot sol no hi podia arribar, necessitava la nostra ajuda. Durant aquell dia vam estar fent jocs per conèixer-nos entre nosaltres i al personatge.

Sin título

Sin título

Sin título

El segon dia va aparèixer un nou personatge, es deia Ivik i des d’un principi ja vam notar alguna cosa estranya. Era molt competitiu i sempre volia guanyar. Vam ensenyar-li el que realment era important en els jocs i com s’havia de comportar amb els seus amics.

Sin título

Sin título

Sin título

El tercer dia van aparèixer uns amics que venien del país d’Oise-hoc. Concretament, una pirata i un sireno. Ells ens van explicar que el govern del país estava fent noves reformes i noves lleis que no acabaven d’agradar a tota la població. Vam fer diferents jocs per entendre quines eren aquelles lleis i els hi vam poder donar consells als amics perquè les canviessin. Aquell dia vam aprendre que entre nens i nenes no hi ha tantes diferències com sembla i que tots tenim els mateixos drets.

El quart dia vam anar al Centre Cívic Urgell, on vam poder gaudir d’una pel·lícula molt interessant anomenada la Revolta dels Contes.

I per fi, l’últim dia vam poder arribar al País d’Oise-hoc. Allà vam haver de superar unes proves, havíem de buscar les diferents lletres d’Oise-hoc per resoldre el misteri d’aquell país. Cada lletra resultava ser la inicial d’un valor diferent així que vam aprendre sobre l’optimisme, la igualtat, la sensibilitat, l’estima, l’honestedat, l’originalitat i el companyerisme. Un cop trobades totes, vam descobrir que el nom al revés donava la paraula cohesió, justament tot allò que havíem estat treballant tot el trimestre. L’Okri ens va confessar que el país dels nens no existia en realitat sinó que cadascú de nosaltres s’havia d’encarregar de fer gaudir a tothom del nostre voltant com un nen!

Sin título

Sin título

Com podeu veure, ha estat un trimestre increïble. Ens ho hem passat molt bé jugant: hem corregut per esbrinar el missatge secret, dibuixat per despertar la imaginació, anat “al cine” per conèixer els amics de l’Okri i hem reflexionat per créixer com a persones.

El millor és que això no acaba aquí: seguim Dofins!! Ens retrobem dissabte!

Sin título

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.