El sopar més picant!

Bones famílies!

Ja fa dos dissabtes que vam celebrar el gran sopar en família de l’esplai, i com ens ho vam passar de bé!

Tot just acabar l’esplai vam baixar al menjador per decorar-ho de la temàtica d’enguany, la mexicana, i un cop estava ben guarnit vam pujar al pati per passar-ho pipa i fer una mica de gana abans de començar el tiberi.

Quan vam arribar a dalt ens vam separar en grups formats per unes màscares de calavera molt peculiars, les catrines, i vam jugar al futbol xinès i a la conquesta fins que l’estómac ens va dir que era l’hora de sopar.

IMG-20190224-WA0016

Aquest any hi havia plats d’allò més exòtics, és per això que totes les famílies havien de provar tots i cadascun dels plats per poder escollir després quin seria el plat més original, el més deliciós i el més picant!

Sopar famílies

IMG-20190224-WA0012

Hi havia de tot: nachos amb guacamole, fajitas, amanida de frijoles, haurache, ceviche… i com picava tot!

Vam fer gresca i xerinola amb música típica de Mèxic, i ho vam passar d’allò més bé amb totes vosaltres! Us volem donar les gràcies a totes les famílies que vau participar perquè ho vau fer genial!!

I si no voleu esperar tot un any per retrobar-nos… una altra ocasió per passar-nos-ho genial famílies, monitores i infants juntxs és l’esperada excursió del 35è aniversari de l’Esplai!! Animeu-vos a venir, que només se celebra un cop cada 5 anys!!  Per apuntar-vos seleccioneu aquest link i ompliu el formulari.

Una forta abraçada i fins aviat famílies!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.