La vida és un Carnaval!

El passat dissabte, dia 2 de març, vam celebrar una de les festes més esperades, potser per ser la més esbojarrada, de l’any! I no ho vam fer sols sinó que vam reunir-nos amb els nostres companys i companyes de l’esplai Olivera-Rodona, fent cas a la dita que assegura: “Com més serem, més riurem!”

Som conscients que les disfresses porten feineta i per poder acabar els últims retocs, vam trobar-nos a l’esplai una mica abans de l’hora habitual. Aquest temps va ser magnífic per col·locar-nos la vestimenta, maquillar-nos i passar pel photocall!

IMG_20190302_162811_623

IMG_20190302_163805

Després de tot això, vam sortir de l’Esplai per anar fins a la Plaça Comas, on els nostres amics i amigues ens esperaven. Ja dins l’Esplai d’Olivera-Rodona vam inventar unes coreografies acompanyades per la banda sonora de cada pel·lícula.

I és que aquest any vam decidir endinsar-nos en el món cinematogràfic. Cada grup d’edat va escollir una pel·lícula i entre tots els infants vam construir la cartellera del cinema d’una nova sala a punt d’obrir les seves portes a Les Corts.

Després del gran xou vam marxar en rua cap a l’Esplai Natzaret, on encara ens esperava més gresca. Un cop allà, vam gaudir d’un joc anomenat “El Ranxo”. Tot seguit, la directora i el director cinematogràfics van premiar, com si dels Oscars es tractés, els nostres artistes.

Redoble de tambors…

IMG-20190305-WA0001

IMG-20190305-WA0016

IMG-20190304-WA0015

IMG-20190304-WA0014

IMG-20190305-WA0012

Finalment vam acabar d’endolcir la diada amb una deliciosa xocolata desfeta. En definitiva, ens ho vam passar d’allò més bé, i és que encara ressona “Oh oh oh ay, no hay que llorar, que la vida es un carnaval y las penas se van cantando!”

IMG-20190305-WA0007

One thought on “La vida és un Carnaval!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.