Excursió Tardor!

El darrer cap de setmana vam fer la primera excursió del curs, l’excursió de tardor! Aquí us deixem un petit resum de què vam fer.

Vam arribar a la casa a l’hora d’esmorzar i alguns infants ja es van adonar que ja havíem vingut algun altre any a Mas Saiol.

Després d’agafar forces per a l’excursió, vam començar a caminar! Va haver-hi algun tros feixuc amb grans pujades i bassals d’aigua que ens feien d’entrebanc. Però la vista que ens acompanyava era espectacular. Infants i joves vam caminar durant una bona estona i vam arribar a l’Ermita de la Mare de Déu de la Tosca on ens esperava una gran esplanada per menjar i gaudir del riu.

Sin título

IMG_20191123_120224

Sin título

IMG_20191123_121541

L’excursió ens va fer venir gana i no vam dubtar en endrapar el dinar en un moment! Després vam deixar una estona de temps lliure per gaudir de la natura i de l’aigua que ens envoltava. Més d’un va acabar a dins de l’aigua sense voler-ho!

El fred va fer acte de presència així que vam decidir tornar cap a la casa. Pensàvem que la tornada seria més feixuga però els nens i nenes de l’esplai estan molt ben preparats i en menys de dues hores ja tornàvem a ser a la casa!

Sin título

Allà vam deixar una estona per fer racons i temps lliure a l’exterior. I, mentrestant, ens vam instal·lar a les habitacions. Tot just després, vam berenar galetes amb xocolata i per acabar el dia vam fer activitat per grups el que quedava de tarda i durant la nit.

Excursió Tardor 2019-2020

Als esquirols els va visitar la Fornax, l’aviadora amb qui estan passant moltes aventures. Així que van aprofitar per fer jocs totes juntes i cohesionar el grup d’esquirols.

Als dofins els van venir a visitar una empresària i un mico molt i molt dolents que els havien promès de construir un centre comercial. Però mentre estaven realitzant unes proves per aconseguir el material els dofins es van adonar que amb la construcció del centre comercial estaven destruint el bosc d’en Baloo, en Mowlgy i la Bagheera. I durant la nit van jugar al llop i a la carta de l’emperador!

Excursió Tardor 2019-2020

Les Guineus, tot i el fred, van decidir fer jocs moguts a l’exterior per entrar en calor. I com que ja era molt fosc, era molt fàcil amagar-se sense ser descobertes! A la nit, van escoltar cançons i van reflexionar sobre els missatges que transmeten: tolerància, diversitat, empatia… La música és una arma molt poderosa!

IMG_20191123_220340

Els isards van estar reflexionant sobre els estereotips i les etiquetes que tenim en la societat, amb una dinàmica d’allò més divertida. A la nit, van estar fent jocs a l’exterior, aprofitant la foscor i també a dins la casa de més tranquil·lets i calentets.

Els joves van estar preparant la panera d’aquest curs (quines ganes de la sortida de nadal!) i també van realitzar algun joc de taula a l’interior.

L’endemà, un cop ja despertes ens vam fer les motxilles abans d’esmorzar. I durant el matí vam realitzar jocs i danses tots els grups junts! Ep, i això no és tot! Algunes famílies van aprofitar el matí per fer la mateixa excursió que nosaltres i s’ho van passar d’allò més bé!

Sin título

Sin título

Sin título
Sin título
Sin título
Sin título
Sin título
Sin título

Finalment, vàreu venir totes les famílies pel dinar germanor. El dinar va anar genial i tots els plats tenien molt de nivell! Tot estava boníssim! Per acabar, vam fer l’entrega de premis al plat més original, al més ben presentat, al més saludable i al que es va acabar més de pressa. La competició va estar molt renyida!

IMG_20191124_144750

Just després ja vam començar a recollir i gràcies a la col·laboració de tots i totes ho vam enllestir de seguida!

Us volem agrair a tots i a totes que vinguéssiu. Ha sigut un cap de setmana super xulo i divertit!

Fins al pròxim dissabte!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.