Les aventures de les Esquiroles i la Fornax!

Aquest trimestre el grup d’esquirols vam rebre la visita de la Fornax, una aviadora que vetlla per la seguretat del sistema solar. Ens va explicar que viatja pels planetes que necessiten ajuda.

El primer dia ens va proposar anar amb ella a Neptú, ja que aquest planeta necessitava la nostra ajuda. Neptú ens va explicar que volia consells per a fer nous amics i amigues perquè començava primària i estava una mica nerviós. Vam fer molts jocs i activitats per tal d’ajudar-lo.

IMG_20191019_180945

El següent dia vam viatjar cap a Urà, molt amiga de Neptú, necessitava que l’ajudéssim a relacionar-se amb tota la classe. Per fer-ho vam fer jocs, relleus, i dinàmiques per adonar-nos compte que sempre anem amb la mateixa gent. Vam fer una reflexió i vam ajudar Urà en la seva nova aventura.

IMG_20191026_110743

L’últim dia vam viatjar a Saturn, però durant el viatge vam patir turbulències i vam arribar a un món paral·lel on ens esperava en Martin Mysteri. Ens va explicar que per arribar a Saturn havíem de creuar el túnel, però no veiem cap túnel!!!! Llavors ens va comentar que només el podia veure aquella gent que expresses les seves emocions i, per tant, ser aptes per entrar a Saturn. Ens va ajudar a veure el túnel passant una sèrie de proves. Vam dibuixar el que sentíem segons la música, vam ballar i vam fer molts jocs. Finalment vam veure el túnel i vam arribar a Saturn!

IMG_20191130_180722

Ha estat un trimestre molt divertit i productiu. Esperem retrobar-nos amb la Fornax i viure noves aventures amb ella

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.