FAMOSOS PER UN DIA!

Sí, sí, el que llegiu, vam ser famosos per un dia! És veritat però, que el titular és una mica tendenciós, però el passat dijous dia 11 ens van entrevistar des de l’Espai Jovecardí.

Per qui no el conegui és un equipament del barri destinat a joves de 12 a 17 anys, i juntament amb el Casal de Joves (pels més grans) configuren un entorn per la participació i on els joves poden realitzar una gran varietat d’activitats com: tallers, monogràfics, campionats, reflexions, idees de futur, habilitats, etc. Un espai per a compartir experiències amb els teus amics o conèixer-ne de nous, un espai per fer barri i amb uns dinamitzadors a punt per donar un cop de mà! Si voleu saber-ne més, podeu visitar la pàgina de l’Espai Jovecardí i del Casal de Joves!

Pel que fa a l’entrevista, vam connectar per Instagram, i vam estar una estoneta xerrant sobre l’actualitat de l’esplai, la nostra tasca, el que ha suposat la pandèmia per nosaltres… 20 minutets que van donar per molt i que podeu recuperar-los a continuació:

(cliqueu per veure el vídeo)Entrevista amb l'Espai Jovecardí

I avui famílies és l’últim dia d’esplai! Tot i que malauradament haurà de ser virtual, esperem poder tancar d’una forma especial aquest curs tan atípic i acomiadar-nos fins al curs vinent, on esperem que a poc a poc torni la normalitat!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.