Més Recursos per Tots i Totes!

Famílies ja estem a la recta final d’aquest curs d’esplai atípic… però no per això ens hem de desanimar! Les monitores i monitors us hem preparat una altra entrada al bloc ple de recursos per a diferents edats.

  • Comencem amb mil receptes diferents que podeu fer aquests dies de confinament tota la família junta. Hi ha de tota mena: entrants, primers plats, segons plats i fins i tot postres!
  • Aquí trobareu una gran diversitat de treballs manuals per fer amb material que tenim totxs per casa. Hi ha uns quants tipus de punts de llibres, que potser també us serveix per endinsar-vos en el món de la lectura; un estudi internacionalment reconegut diu que un bon punt de llibre ajuda a fer més amena la lectura!!
  • Seguim amb una pàgina amb molta varietat de recursos i per totes les edats: trobem activitats de repàs per alguna matèria, jocs d’entreteniment… Doneu-li un cop d’ull, potser ja la coneixeu d’haver-la fet servir algun cop amb l’escola. Varietat de recursos i per totes les edats: trobem activitats de repàs per alguna matèria, jocs d’entreteniment…
  • I per als més grans us deixem més documentals que us poden ser d’interès:
    • Entre Maestros, una experiencia educativa sin precedentes: 11 alumnes, 1 professor, 12 dies de classe. Un documental sobre una experiència educativa innovadora. Una trobada entre la vida i l’educació a través de l’autoconeixement en classe. Experiència basada en la mirada “educar apoderant”.
    • I també un enllaç on trobareu molts programes del Sense Ficció de TV3, que us poden servir per a conèixer més sobre un tema que no teníeu tant per la mà.

Esperem que us serveixi de molta utilitat tant per ara com d’aquí a un temps.

Recordeu que avui repetim amb l’esplai virtual, ja heu vist l’entrada que vam fer del darrer dia?

Ens veiem d’aquí poc amb moltes ganes de més! Una abraçada!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.