PER FI HI TORNEM!

Sembla mentida però per fi ha arribat el primer dia d’esplai! Si voleu saber tot el que ens va passar, seguiu llegint, ja veureu que és del tot màgic!

Dies abans del passat dissabte vam rebre una carta d’allò més estranya. En Mag Fistandàntilus ens deia que havia passat una catàstrofe, havien robat el bagul on guardàvem tota la informació necessària per començar l’esplai.

Carta Mag Fistandàntilus!

Nosaltres amb moltes ganes de començar vam decidir ajudar-lo. Per això ens vam dividir en grups, esquirols, dofins, guineus, isards i joves. Cadascú vam passar una sèrie de proves, aconseguint darrere de cada una informació que es trobava dins del cofre.

Sin título
image4

Quan ja vam aconseguir tot, ho vam enganxar a un mural i de cop va aparèixer el Mag Fistandàntilus, que per a molts no l’havien vist mai en persona, ens va agrair la nostra ajuda i com a mostra, ens va entregar uns materials perquè cada grup es creés la seva pròpia insígnia.

IMG_20201003_183647_1

Guineus primer dia

Ja ho heu vist, va ser un primer dia ple de màgia!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.