La feina de joves de l’any passat dóna els seus fruits!

Avui volem posar la vista enrere al grup de joves de l’any passat. De tots ells i elles, alguns segueixen enguany gaudint dels seus últims anys com a infants de l’esplai, i d’altres ja han passat a la meravellosa (però ben diferent) etapa de monis.

Sigui com sigui, l’any passat van estar treballant en una campanya econòmica per finançar el seu projecte d’estiu que, finalment no es va poder dur a terme. Havien d’anar a la Vall de Siarb a fer un camp de treball i, durant tot l’any, van estar recaptant diners per poder pagar una part d’aquesta estada.

Primer dia de preparació d’estiu 16/11/19

Diversos berenars, un cinefòrum, el ja tradicional sorteig de la panera de joves… van ser algunes de les activitats que van fer per recaptar aquests diners; i gràcies a l’ajuda de familiars, amics i de moltes famílies de l’esplai, van poder acumular una bona quantitat de diners.

Primer dia de preparació d’estiu 16/11/19

En cancel·lar-se les activitats d’estiu, en una de les connexions virtuals que vam fer amb el grup durant la quarantena, vam decidir que aquests diners es destinessin de forma diversa.

Esplai Virtual Joves

En aquell moment va prendre molta força una iniciativa al barri que era la Xarxa de Suport Mutu, una iniciativa per ajudar aquelles famílies més afectades econòmicament per la pandèmia. Per aquest motiu vam fer dues compres dels aliments i productes que més els feien falta, per aportar el nostre granet de sorra a aquesta iniciativa del barri i per la gent del barri.

Aliments per la Xarxa de Suport Les Corts!

Aliments per la Xarxa de Suport Les Corts!

Per altra banda, també es va considerar poder destinar una part dels diners en material per l’esplai, per poder-lo gaudir entre tots i totes. Així doncs, s’han pogut comprar dues tendes canadenques com les que utilitzem de campaments! Ja feia anys que no se’n compraven, ja que duren durant molts anys i anem reparant-les quan es fan malbé, així que esperem que puguin fer molt de servei a les noves generacions de l’esplai!

Tendes canadenques per l’Esplai!

Campaments 2018 - Bot de l’Oli (Les Llosses | Ripollès)

Tot i que no vam poder marxar de camp de treball, confiem que els diners que vam recaptar faran un bon servei tant per la part dels aliments i productes donats com pel material de l’esplai!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.