Estiu 2021, en marxa!

Dissabte passat, el grup de Joves vam començar a preparar la campanya econòmica per poder marxar l’estiu que ve. Vam gravar un vídeo plegats per poder anunciar que la campanya ja està en marxa i que, per tant, necessitem la vostra ajuda!!

Aquest passat estiu no van poder marxar… per tant, aquest any tenim més ganes que mai de poder-ho fer! És per això que tornem a sortejar una panera de Nadal, la qual prepararem junts pel futur guanyador/a d’aquest any. Per poder participar, hauràs d’estar atent/a per quan vinguin el grup de Joves a vendre’t els tiquets! Cadascun té un preu de 2 € i porta un número incorporat que serà només teu. Sobretot, recorda guardar aquest tiquet fins al dia del sorteig!

Campanya econòmica Joves

Aquest mateix sorteig es farà el dissabte 19 de desembre en acabar l’esplai als jardins de Joaquim Ruyra amb els números venuts i es publicaran els resultats a la pàgina del Facebook (Esplai Natzaret), Instagram (@esplainatzaret) i al nostre blog (https://esplainatzaret.net/). Si la persona guanyadora no es posa en contacte amb nosaltres en un període de 3 dies naturals, el número guanyador serà el consecutiu, i així successivament.

Us deixem el vídeo que van gravar joves per promocionar la panera a les nostres xarxes socials. Per veure’l al Flickr cliqueu aquí, i a Instagram, on podeu deixar-nos un like i seguir-nos, aquí! 😉

Tots els beneficis seran destinats a finançar aquesta campanya d’estiu del grup de Joves!

Moltes gràcies per participar i MOLTA SORT!!

 

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.