EL GRUP D’ESQUIFINS AJUDA AL DOC!

IMG_20210410_172927

Aquest trimestre, el grup d’esquifins hem rebut la visita d’en Doc, un científic del futur que fa expedicions a diferents èpoques històriques. En la seva última expedició va anar a l’era dels dinosaures amb la seva companya per investigar-los de més a prop, però durant el viatge de tornada va arribar el famós meteorit que va extingir als dinosaures i la seva companya va quedar atrapada allà.

IMG_20210424_183428

Des de llavors va estar intentant fer funcionar la màquina, però només va poder arribar a la nostra època, l’any 2021. Així que el Doc ens va demanar ajuda per aconseguir tornar al passat i retrobar-se amb la seva companya.
El grup d’esquifins vam poder ajudar-lo a arreglar la màquina i des d’aleshores estem investigant i aprenent sobre l’era dels dinosaures per poder-la anar a buscar.

Sin título

Ja fa dos dissabtes que van aparèixer unes quantes paleontòlogues i ens van ajudar a conèixer més sobre el tema! Primerament, vam aprendre a camuflar-nos i a conèixer els diferents tipus de dinosaures: quins sorolls feien, quina era la manera de caminar, quines són les seves característiques més importants…
Així doncs, les monitores vam decidir ajudar a la canalla per estar preparades per viatjar al passat.

IMG_20210508_170440

Així que dissabte passat vam anar al Museu de les Ciències Naturals de Barcelona. Des de l’esplai vam agafar un bus i quan vam arribar al museu vam dinar totes juntes, per pair el menjar vam anar a un parc on ens ho vam passar d’allò més bé entre tobogans, gronxadors i ponts, mireu!


IMG_1312

Quan vam entrar al museu un grup va començar la ruta pel terrat i l’altre per l’exposició Planeta Vida. A l’exposició vam poder observar l’origen de l’univers i de la Terra, tot observant fòssils i minerals…

IMG_1386

IMG_20210508_153106

La part que més ens va agradar va ser la de les rèpliques animals, n’hi havia un tou! Des de papallones, fins a lleons, elefants i goril·les, la veritat és que feia molta impressió!

IMG_20210508_161735

IMG_20210508_161257

IMG_20210508_163232

Al terrat vam poder observar fauna diversa tot jugant, corrent i saltant! Hi havia un hotel d’abelles molt xulo, bassals d’aigua amb càmeres per veure l’evolució de les plantes, plaques solars per donar energia i molts tipus de flors diferents. Vam decidir apuntar en un llibre tot el que estàvem veient perquè no se’ns oblidés en tornar a l’esplai, i també vam apuntar que feia moooolta, molta calor!

IMG_20210508_154119

IMG_20210508_163445

IMG_20210508_151916

Per acabar bé el dia i després d’haver vist milers de tipus de minerals, fongs i espècies vam tornar al parc una estona i vam fer un bon berenar per recuperar forces.

IMG_20210508_144903

Sembla que després de tants dissabtes familiaritzant-nos amb els dinosaures i el passat, ja som unes grans expertes i d’aquí ben poc podrem emprendre el viatge.
Podrem retrobar-nos a la companya del Doc? Esperem que sí! Us seguirem informant de noves aventures, fins una altra!

El grup d’esquifins!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.