QUINES GANES TENÍEM D’EXCURSIÓ!

Hola, hola! Ja tornem a estar per aquí, i és que ens fa molta il·lusió explicar-vos el cap de setmana que vam gaudir, amb la primera excursió després de més d’un any!

Sin título

Tot i ser teòricament l’excursió de grups, per temes logístics i de reserva de casa vam marxar tots els grups plegats en tren cap a Planoles. Allà ens esperava una estoneta de camí cap a l’Alberg Marista, envoltat de natura. Alguns grups vam ja agafar les primeres gotes de pluja, i és que, tot i que les nostres ganes de gaudir el cap de setmana fossin màximes, el temps semblava que no volia acompanyar.

Sin título

Excursió grups

Vam tenir un dissabte plujós, però vam aprofitar per fer quelcom que també trobàvem molt a faltar: els racons! Una activitat que fem d’excursió, colònies i campaments després de dinar per pair l’àpat d’una forma més tranquil·la. Guitarres, jocs de taula, cartes, dibuixos… van estar a l’ordre del dia.

Sin título

Excursió grups

Excursió grups

Per sort, a la tarda va escampar una mica i vam aprofitar per fer alguns jocs per grups, descobrir l’entorn natural de la casa, i per fi sortir a córrer!

IMG_20210529_174910

Sin título

A la nit, també per grups, vam fer alguns jocs tradicionals més. Però el grup de joves van practicar la seva compenetració i, aprofitant les sales de la casa, van muntar una petita sala de ball on van demostrar totes les seves habilitats.

IMG_20210529_222929

Sin título

Ja diumenge, i amb el temps que semblava que volia aguantar una mica fins al migdia, el grup d’Esquifins va aprofitar per treballar en la missió que tenien per aquest cap de setmana: resulta que la Magnòlia, la companya del Doc, s’havia quedat atrapada a la prehistòria explorant i fent nous descobriments, però no sabia com sortir d’allà!

Entre tots i totes van aconseguir entrar a la prehistòria i van engegar una excursió per poder trobar-la. Darrere uns arbres gegants van veure que s’amagava una científica amb una bata ben bruta, era la Magnòlia!

IMG_20210530_103844

IMG_20210530_105725

Ella, que feia molt temps que no veia un rostre humà, els va dir als esquifins que per veure si eren bones persones havien de passar unes quantes proves: abraçar els arbres, fer una dansa, guiar als companys i companyes…

La Magnòlia va acabar molt contenta i els hi va fer un recorregut per alguns indrets de la prehistòria, on van trobar un T-Rex molt tímid però amb moltes ganes de gresca i xerinola!

Sin título

IMG_20210530_120624

El grup de Guineus també tenia una fita per aquest cap de setmana, que era trobar alguna persona que arreglés la seva màquina del temps trencada. A causa de la pluja no la van poder a anar buscar, així que li van escriure una carta perquè les vingués a buscar aquest pròxim dissabte a l’esplai!

Excursió grups

Isards van aprofitar per anar a fer una part de l’excursió que no van poder fer dissabte, moment ideal per cohesionar el grup de cara a campaments i demostrar els seus dots com excursionistes.

Sin título

Per últim, el grup de Joves va baixar a Planoles, on es van entrenar de cara a la ruta fent una cursa d’orientació pel poble. Van trobar totes les pistes amb un temps rècord! També, es van canviar els rols amb monis, i van ser els joves qui van preparar una segona cursa d’orientació. Els hi van posar molt difícil a les monis! A més, van aprofitar per comprar el pa per dinar tots i totes!

Sin título

Tots els grups, ben dinat, vam acabar de recollir i netejar la casa i vam fer camí cap a l’estació, aprofitant les petites treves que feia la pluja; tot i això ens vam mullar una mica! Quina aventura!

Com veieu, va ser un cap de setmana mogudet, tot i la pluja, i és que en teníem moltíssimes ganes de poder gaudir d’uns dies plegats. En poques setmanes tornem a marxar a l’excursió a la platja!

Qui s’anima? Us hi esperem!

↓ Esquifins ↓

IMG_20210530_113456

↓ Guineus ↓

Ex.grups

↓ Isards ↓

Ex.grups

↓ Joves ↓

Sin título

↓ Monitores i monitors ↓

Sin título

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.