EL MÓN DE VALKYRIA

Famílies! Ja fa uns quants dies que vam tornar de les colònies i ara és el moment de fer un recordatori de tot el que vam viure aquells onze dies!!

El primer dia vam arribar a Cal Caló, però, tot just arribar vam adonar-nos que aquell paratge formava part del regne d’Alexandria. A Alexandria i governaven les reines Becrux i Freya, però aquell mateix dia, vam saber que uns dies abans… La reina Freya havia mort. Tot i la terrible desgracia la princesa d’Alexandria, la Kira, per calmar una mica l’ambient, va decidir jugar amb totes nosaltres a diferents jocs per a conèixer-nos millor.

20200720_110236

Colònies 2021

20200719_172724

Colònies 
2021

L’endemà, tot just després d’esmorzar, van aparèixer quatre guàrdies els quals, ens van raptar i finalment vam arribar al regne de Lindblum amb la princesa Kira. En arribar vam conèixer el rei Eros, que era una granota, i es va disculpar en nom del regne per haver-nos raptat, però ens explicà que no tenia més remei, ja que a Alexandria estàvem en perill. Per tal de comprovar si aquest regne era mereixedor de la nostra confiança vam decidir passar tot el matí al regne i conèixer la manera de viure de Lindblum.

20200720_105648

20200720_110729 20200720_122155

A la tarda després d’una llarga investigació vam arribar a la conclusió que la reina Becrux d’Alexandria volia conquerir tots els regnes per poder ser la persona més poderosa i governar a tot el món. Però això no és tot… També vam descobrir que per arribar a aquest objectiu va matar a la seva dona, perquè ella no estava a favor del seu pla maligne.

20200720_181350 20200720_181022

20200720_181007

L’endemà vam investigar l’adreça d’unes cartes que la reina havia enviat per organitzar un exèrcit, després d’una llarga recerca, vam trobar l’adreça de les cartes i a qui pertanyia: als nens i nenes de Gaia, que vivien a la Llar Miss Gònec. Després de veure a on es trobava l’adreça, vam decidir emprendre el viatge l’endemà al matí.

Colònies 2021 Colònies 2021

Aquella mateixa tarda vam investigar qui eren aquests nens i nenes de la carta i vam descobrir que tots tenien alguna peculiaritat que els feia ser especials i és per això que els volia raptar la Reina Becrux. Com que en arribar a la Llar de miss Gónec no volíem cridar l’atenció, a la tarda vam centrar-nos a descobrir la nostra peculiaritat més identificativa per tal d’encaixar amb aquells nens i nenes, vam fer tot tipus de jocs i fins i tot vam customitzar una samarreta!

Colònies 2021 Colònies 2021

L’endemà al matí vam iniciar la nostra excursió per trobar als nens i nenes peculiars. Després d’una llarga caminada, per fi vam arribar al nostre destí: la llar de Miss Gònec. Vam dinar allà tot observant els cavalls, les vaques, la natura… Però no trobàvem a ningú… No va ser fins al final, quan estàvem a punt de marxar, que vam escoltar als nenxs de Gaia que estaven amagats. També vam trobar a la Miss Gònec i ens van explicar que la Reina els volia reclutar, però ells es varen negar. La reina no va quedar contenta amb la resposta i per això els va robar els poders i els va llençar un malefici pel qual no poden sortir de la seva llar. Així doncs, vam decidir trencar el malefici dels nens amb l’ajuda d’un gran mag. D’aquesta manera els nens i nenes podrien venir a Lindlbum i ajudar-nos a vèncer la reina Becrux.

IMG_20210722_103622_1 Colònies 2021 IMG_20210722_125826 IMG_20210722_123231

En despertar-nos, vam veure alguna cosa estranya… Semblava que la poció que havíem fet la nit passada ens havia passat factura! Ens vam trobar la llet de l’esmorzar i l’aigua amb uns colors una mica estranys… Fins i tot el berenar era de color verd! Com no sabíem què passava vam sol·licitar ajuda a mags, bruixes i bruixots d’arreu del territori i finalment a la tarda vam aconseguir solucionar-ho.

IMG_20210723_135130 Colònies 2021

Uns dies més tard gràcies a la Miss Gónec vam descobrir l’existència d’unes boles màgiques que van ser la clau per retornar els poders als nens i nenes peculiars. Així que vam decidir anar-les a buscar, però cada bola estava custodiada per un monstre!! Vam haver de superar proves i enigmes per aconseguir les proves, alguns van ser eterns! Just quan vam aconseguir totes les boles un científic anomenat Càlcifer ens les va robar, per sort les vam recuperar gràcies a l’Eros i la KIRA. Així doncs, vam retornar els poders als nens i nenes peculiars

IMG_20210726_114547 IMG_20210726_122033

Un cop havien recuperat els poders, vam elaborar un pla per combatre la Reina Becrux i finalment això ens portà a una guerra amb ella. Va ser una guerra ben fastigosa, però la Becrux va caure abatuda pel nostre pla estratègic i va decidir marxar penedida per tot el mal que havia fet.

Colònies 2021 IMG_20210728_181236

Per celebrar la victòria vam fer una festa de comiat l’última nit, tot fent teatres, danses i acrobàcies!

Van ser 11 dies plens d’aventures, aprenentatges i riures. Monis i infants ens ho vam passar d’allò més bé:)

Colònies 2021 20200729_154952 20200729_154843_03

Com sempre, totes les fotos les podeu trobar al Flickr de l’Esplai. Per accedir ho heu de fer seguint les indicacions que apareixen a la carta de la reunió de mares i pares. Si teniu qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres i us ho explicarem!

I fins aquí aquesta entrada resum de les colònies. Ara a gaudir de l’estiu i ens veiem a la tornada!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.