Els Joves per Astúries

Ja fa uns dies que vam arribar de la ruta d’Astúries i és moment de fer una mica de recordatori de tot el que vam viure aquells dies! El primer dia vam agafar un tren per arribar a Oviedo, allà vam passar una nit i vam reflexionar sobre els objectius que volíem aconseguir durant aquells dies de ruta.

Ruta Astúries

Ruta Astúries

Tot va començar per uns dies als Pics d’Europa, gaudint de la muntanya i tots els animals que ens trobàvem per allà!

Ruta Astúries

Des de cabres, vaques o cavalls. Durant aquells dies vam haver d’agafar molta energia perquè ens esperaven molts quilòmetres per fer, però arribar a la fi de cada etapa ho compensava del tot.

Ruta Astúries

Ruta Astúries

Vam arribar a Covadonga, un cop estàvem allà, la ruta va començar a tranquil·litzar-se més, d’aquesta manera vam trobar més moments per fer activitats que havien preparat les joves, reflexions i moments de cohesió.

Ruta Astúries 2021

Ruta Astúries

També volíem passar uns dies per la platja, i és per això que vam agafar un bus de Cangas d’Onís a Ribadesella.

Ruta Astúries

IMG_20210724_124712

Vam visitar i conèixer els diferents pobles pels quals passàvem, fent activitats per allà, i per anar-nos refrescant, després de caminar tant, vam poder gaudir de les platges que es troben a Astúries. Per tenir moments de descans, va haver-hi dies en els quals vam dormir més d’una nit al mateix càmping, d’aquesta manera podíem aprofitar per banyar-nos a la piscina, jugar totes plegades o anar a fer excursions sense la motxilla pesada.

Ruta Astúries

Aquesta ruta començava a acabar-se, però tenim molt clar que ens emportem molts coneixements i experiències que ens acompanyaran per sempre. Per acabar d’una manera especial, les monitores van demanar unes pizzes, que van ser una gran sorpresa per tot el grup de Joves!

Ruta Astúries 2021

Ruta Astúries

Hem aconseguit tornar a fer una activitat d’estiu i redescobrir aquella il·lusió de l’esplai que ens faltava! Com sempre, totes les fotos les podeu trobar al Flickr de l’Esplai. Per accedir podeu fer-ho seguint les indicacions que apareixen a la carta de la reunió de famílies o seguint aquest enllaç: Ruta Astúries 2021

Si teniu qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres i us ho explicarem!

A gaudir de l’estiu i ens veiem a la tornada!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.