Celebrem el dia de l’amic!

Bones famílies!

El passat dissabte 23 d’octubre a l’esplai vam celebrar el dia de l’amic! Un dia que ens va fer molta il·lusió poder recuperar on els vostres fills i filles podien portar algun ami o amiga a fer activitat d’esplai amb nosaltres. Ara us deixem un petit resum de totes les divertides aventures que van viure cada grup. Les més petites, el grup d’esquifins van rebre una visita d’allò més “piratil”. Van conèixer l’Adolin Sparrow que va venir acompanyat de la seva mascota, un drac anomenat Patrón. Resulta que en mig d’un viatge a la cerca d’un tresor van patir un naufragi i per això van acabar a l’esplai. Els esquifins van decidir que els ajudarien a recuperar el seu mapa i així poder trobar el cofre del tresor.

Un grup de sirenes van fer-los passar un seguit de proves i un cop les superaven, els hi anaven tornant trossets del mapa que s’havia trencat! Recuperades totes les parts els nens i nenes van poder reconstruir-lo i trobar el tresor. I, quina va ser la seva sorpresa al descobrir que aquell apreciat tresor era el poder de l’amistat!

Dia de l’amic

El grup de guineus va aprofitar el dia de l’amic per sortir fora de l’escola a fer l’activitat. Van fer una tarda variada de jocs de cohesió de grup i coneixença de l’esplai. S’ho van passar d’allò més bé jugant al pistoler, al mocador, al tot si val… Van ballar danses típiques de l’esplai com l’emapaparrusca i van cantar molt fort amb el joc del ”furor”. Per acabar van visitar un últim parc per a jugar a un picaparet gegant d’allò més divertit.

Sin título

Els isards van començar a fer uns jocs distesos per perdre la vergonya. Després va venir el seu amic Nicolai (investigador d’injustícies socials) amb un cofre ven estrany i els va explicar que ell no el sabia obrir i que els hi havia portat perquè posessin en pràctica les seves habilitats. Després de molts enigmes i anar obrint cofre per cofre van arribar al final del misteri. Finalment entre totes, van dialogar quin podria ser el seu projecte que treballaran durant els pròxims dies, i van decidir que investigarien sobre presons de Dones! Quines ganes tenen de començar el projecte!

Dia de l’amic

I el grup més gran, les joves van començar el dissabte fent una dinàmica sobre la interseccionalitat. Per grups van analitzar quins creuen que són els eixos que travessen la societat i ocasionen privilegis i opressions i després cadascuna d’elles va col·locar-se en cadascun d’aquests eixos.

Dia de l’amic

Després van estar posant a prova els seus coneixements jugant a: Saps més que un nen de primària? Preguntes de cultura general, geogràfica, naturals, medi, català i totes les assignatures de l’educació primària, barrejades amb relleus i premis.

Dia de l’amic

Per acabar, les monitores van fer l’entrega dels tiquets per la panera que havien estat preparant el dissabte anterior! Al final del primer trimestre el grup de joves fa un sorteig d’una panera (amb vins, torrons, polvorons…) i el que recapten serveix per fer campanya econòmica per la seva activitat d’estiu! Cada tiquet val 2 € i en podeu comprar cada dissabte!

SAVE_20211027_102023

Finalment recordar-vos que aquest dissabte 30 d’octubre no hi haurà esplai amb motiu del pont d’1 de novembre. Tot i això les monitores estarem el divendres 29 celebrant la castanyada dins de l’acte organitzat per la Plataforma Infantil i Juvenil de Les Corts. Estarem a plaça Comas fent tallers infantils de 18 h a 19 h. Us adjuntem el cartell perquè veieu tot el que s’hi farà! Us hi esperem!

SAVE_20211027_102043

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.