La Noble Vila de Su!

Ja fa uns dies que s’han acabat els campaments i us volem explicar totes les aventures que hem viscut aquests 14 dies. El primer dia el vam dedicar a instal·lar-nos i a muntar les tendes on dormiríem cada dia. A mitja tarda, però va aparèixer un cavaller i ens va explicar que estàvem a la Noble Vila de Su, terres del senyor feudal i que hi havia unes condicions si ens hi volíem quedar, una d’elles és que cada dia havíem d’entregar una quantitat de blat. El segon dia el cavaller ens va explicar hi havia 6 oficis: fusteres, armeres, camperols, ferreteres, forners i artesanes i que al llarg del matí havíem de superar diverses proves per saber en quin érem més hàbils i a la tarda ens vam adonar que els cavallers tractaven diferent els oficis depenent de si eren pobres o molt pobres. A la nit encara ens vam adonar més d’aquestes diferències, quan els cavallers van obligar als més pobres a sopar a terra!

Sin título
campaments 2021
Sin título
L’endemà el cavaller que ens controlava no va venir i molt pobres i pobres vam entrar en una batalla per veure qui era millor i finalment dues sàvies ens van ensenyar a dialogar les coses.

Sin título
A la tarda el rei ens va convocar per explicar-nos que el cavaller ha mort, ja que resultava que hi havia un drac per les seves terres i que necessitava la nostra ajuda per matar-lo. Ens vam passar tota la tarda entrenant i al final vam trobar un llibre “Com domar el teu drac”. A la nit vam decidir investigar més sobre el llibre i ens vam reunir amb el Louca un savi que ens va ensenyar a domar el drac en lloc de matar-lo i ens va donar uns mapes per anar-lo a buscar.

Sin título
El matí següent ens vam llevar ben d’hora i vam marxar d’excursió a la cerca del drac. Després d’una intensa caminada vam aconseguir trobar el drac i portar-lo al nostre terreny.

campaments 2021
Sin título
L’endemà al matí ens vam adonar que el drac no està on el vam deixar i que el rei es pensava que l’havíem matat! De fet el rei estava tan content que ens va convidar aquell mateix matí a una justa i a la nit ens va convidar (només als homes de la vila) al sopar reial.

campaments 2021
campaments 2021
A la tarda com estàvem indignades que només convidessin als homes al sopar, vam cridar a la Joana d’Arc, una revolucionària de l’època. Ens va explicar que en aquella societat només hi havia l’opció de camuflar-se com va fer ella i, és per això que ens vam passar la tarda buscant “la perfecta disfressa d’home”. Al final ens vam adonar que no hi ha coses d’home, simplement hi ha la imatge d’home que com a societat s’ha format i forçat.

Sin título
Sin título

Aquella nit vam participar del sopar reial, un sopar una mica de bojos si us hem de ser sincers i finalment el rei ens va coronar cavallers i cavallares.
campaments 2021
L’endemà el vam dedicar a fer-nos l’uniforme de cavallers, però a la tarda vam caure en què en realitat nosaltres no hem matat a cap drac i que no tenim ni idea de lluitar, així que avisem a la Joana que ens explica que per aquestes terres hi trobarem unes dones camuflades que potser ens poden ajudar. Ens expliquen que en aquelles terres les dones per sobreviure tenien dues opcions o camuflar-se com feia la Joana o fugir al bosc, com feien les bruixes.

Sin título
Sin título
A la nit ens vam engrescar a descobrir més coses sobre les bruixes, però com estant molt endinsades al bosc i molt protegides, ens vam endur més d’un ensurt! Amb la llum del sol vam decidir anar a tornar a buscar les bruixes i aquest cop sí que les vam trobar! Després de superar unes proves ens van explicar que el drac no és un drac: és la princesa! Resulta que el rei volia obligar la princesa a casar-se i com ella volia viure lliure els hi va demanar a les bruixes que l’ajudessin i elles la van convertir el drac. A més a més també van ser elles qui la van alliberar quan la vam capturar! Vam decidir anar a rescatar la princesa i desfer l’encanteri perquè pugues ser lliure.

campaments 2021
campaments 2021
Vam trobar la recepta de l’encanteri, però estava molt gastada així vam haver d’investigar quins ingredients ens faltaven, així que vam descobrir que havíem d’anar a la cerca de les fulles d’arbre que necessitàvem. Per passar la tarda, les bruixes ens van preparar uns tallers d’allò més entretinguts!

campaments 2021
Sin título
Finalment, el dimecres vam marxar d’excursió a buscar les fulles i a la nit les bruixes ens van explicar històries d’altres aventures que havien intentat buscar les fulles.

Sin título
Sin título
El següent dia ens vam encarregar de buscar els altres ingredients que faltaven: l’aigua més pura del gorg, una olla, cendres, el pal de la bruixa més vella de l’aquelarre, una escata i una tela. A la nit vam aconseguir desfer l’encanteri!

campaments 2021
Decidides a vèncer el rei, vam cridar a la Joana i vam estar tot el divendres entrenant per derrotar el rei i a la nit vam fer uns exercicis de meditació. Dissabte ens vam llevar amb uns núvols grisos sobre nostre i unes grans pluges així que vam haver d’aixoplugar-nos al tendal. A la tarda vam omplir els recordatoris de dedicatòries i missatges per a tots els nostres companys i companyes. I finalment a la nit va passar allò que tant volíem evitar. En mig del nostre sopar de gala va començar a ploure i vam córrer a les nostres tendes a gaudir de la nostra última nit al campament.

Sin título
Sin título
El diumenge vam recollir el campament i vam escriure les últimes dedicatòries per acomiadar-nos de tothom i d’aquests campaments tan especials i ens vam fer unes fotos estupendes on sortim guapíssimes!

campaments 2021

Sin título
campaments 2021

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.