Les Joves es posen mans a la massa

Bon dia famílies! Aquest dissabte passat el grup de joves vam aprofitar que fèiem esplai al matí per cuinar-nos un esmorzar ben variat! Primer de tot vam haver de repartir-nos les diferents receptes i anar a comprar. Els joves tenien 10 minuts per aconseguir tot el menjar que necessitaven i passar per caixa. Per cada minut que arribaven tard perdien el privilegi de fer servir un utensili de cuina.

Activitat de dissabte

Un cop vam tornar a l’escola, vam anar cap al menjador i ens vam posar a cuinar! L’Ainet i la Judith feien uns croissants salats, l’Anna i la Martina uns cupcakes, l’Ainhoa i la Sara unes galetes de xocolata i el Lucas, el Daniel i el Marc un pastís de formatge.

Activitat de dissabte

Activitat de dissabte

Van cuinar per torns, 15 minuts cada jove mentre la resta del seu grup els hi donava indicacions. Amb aquesta activitat ja van practicant com se’ls hi dóna cuinar, ja que a l’estiu faran gran part dels àpats! Un cop va estar tot llest, una estoneta al forn i a menjar!

1638030891563

1638030891576

1638030891569

Recordem que encara queden tiquets de la panera de joves per la campanya econòmica d’estiu. Aquest any el grup de joves marxarem a fer un camp de treball a la Vall de Siarb!! La panera es sortejarà el dia 19 de desembre a la sortida de Nadal i també publicarem el número guanyador a les xarxes.

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.