Els Isards són investigadors

Voleu saber que han estat fent el grup d’Isards durant el primer trimestre? Doncs… comencem!

El primer dia va aparèixer l’investigador Nicolai, que treballa a l’EIIJS (Equip d’investigadors d’injustícies socials), ell buscava persones pel seu equip, així que els hi va posar a prova per saber si tindrien les habilitats i actituds que estava buscant.

WhatsApp Image 2021-12-14 at 22.06.14 (2)

A partir d’aquell moment, els Isards ja formaven part del seu equip, així que van començar un gran treball per trobar un tema a investigar. Finalment, el seu projecte va quedar en “Les presons de dones de Barcelona”. Pocs dies després engegaren el magnífic projecte: Primer havien de posar les idees sobre la taula, van fer una pluja d’idees del que volien saber i ho van anar col·locant en un suro.

WhatsApp Image 2021-12-14 at 22.05.50 (2)

Tot seguit vam demanar ajuda a una historiadora perquè els hi expliques el pas de les diferents presons que han anat existint. Però no acaba aquí van anar a la biblioteca per trobar informació sobre per què estan separades els homes i les dones a les presons, quins horaris i quines tasques fan…

WhatsApp Image 2021-12-18 at 12.56.07 (1)

WhatsApp Image 2021-12-18 at 12.56.07 (3)

Finalment, aquest projecte encara no té fi, però de cara al segon trimestre… Tindrem noves notícies!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.