UN CARNESTOLTES DE MUSEU

El passat 26 de febre es va celebrar la rua de carnestoltes que organitza cada any el districte de les Corts. Aquest any l’Esplai Natzaret va decidir participar-hi conjuntament amb les altres educatives del barri, Pi de les Corts, Olivera Rodona i Estrella del Mar. Vam presentar-nos amb una comparsa conjunta inspirada amb la pel·lícula Nit en el Museu. Amb la resta d’educatives es va arribar a l’acord que els infants es dividirien en quatre grups, coincidint amb els grups d’edats, i que cada un, amb la seva disfressa, representaria una època històrica diferent:

Esquifins van disfressar-se d’Egipcis.

DSCN0182

La prehistòria va ser representada per Guineus.

DSCN0193

Isards van donar vida a l’imperi Grecoromà.

DSCN0189

I Joves van anar de Revolució Industrial.

DSCN0201

Els infants i joves de l’esplai es van crear elles les seves respectives disfresses. El dia 5 de febrer es va dedicar tota l’estona d’esplai a fer-les.

La rua va començar a les 16:30 a plaça de Comas i va acabar una hora més tard a la plaça Can Rosés, allà ens esperava un got de xocolata desfeta i un espectacle d’animació infantil. Un cop finalitzat l’espectacle, es va fer l’entrega de premis, en la qual la nostra disfressa va rebre el diploma a la comparsa més històrica! Tot seguit us deixarem un seguit de fotografies de la rua.

DSCN0206

DSCN0208

DSCN0213

DSCN0214

DSCN0210

I amb tot aquest viatge a través del temps, vam gaudir d’una tarda genial!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.