Una excursió de primavera passada per aigua!

El cap de setmana del 19 i 20 vam anar d’excursió a la Garrotxa. A causa de la pluja, no vam poder fer moltes activitats en l’exterior, no obstant ens vam mantenir distrets dins la casa, que era prou gran per fer algunes activitats.

DSCN0254
DSCN0261
DSCN0277

Encara que el clima no ens acompanyés, la pluja parava per moments, moments que aprofitàvem per fer temps lliure pels exteriors de la casa, més d’un cop vam haver de tornar a la casa corrents perquè la pluja començava a revifar. Dins les sales de la casa, els nens i nenes van poder jugar un party and coo que monitors vam preparar, a més a més de fer dibuixos i polseres durant les estones de racons.

DSCN0290
DSCN0302

A la tarda del dissabte, ens va fer més bo, i vam aprofitar per fer una petita excursió no gaire lluny de la casa. Després de canviar-nos les botes i d’un berenar per recuperar forces, vam fer espai no mixta.

DSCN0329
DSCN0283

Afortunadament, després de sopar, ja no plovia! Alguns grups es van abrigar bé i van fer uns jocs de nit per esvair-nos, gastar totes les energies i poder dormir plàcidament. Altres grups van decidir fer una nit tranquil·la de jocs de taula d’allò més entretinguda!

DSCN0375
Sin título

Diumenge va ploure durant tot el matí. Després de netejar la casa i fer les motxilles, vam matar el temps fent racons i temps lliure, fins que l’autocar arribés.

DSCN0393
DSCN0397
DSCN0406
DSCN0410

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.