Colònies de Setmana Santa màgiques!

Les colònies de Setmana Santa són sempre màgiques, però les ganes d’aquest any encara eren més grans. Que feia molts anys que no marxàvem tants dies tot l’esplai juntxs!!!! Ens ho hem passat d’allò més bé i us ho venim a explicar! Començarem pel principi, tot just en entrar a l’autocar ja vam haver de signar en un paper ben confós que donaven les monitores. En arribar a la casa ens vam trobar amb el 01 i 02, on van fer preguntes ben estranyes pels infants, les monitores ho veiem tot normal. Fins i tot volien saber el color del pipí!!!!

DSCN0471

Més tard, va arribar un presentador de la televisió amb la seva màquina, d’on allà sortirien les proves i totes les indicacions que havíem de portar a terme. Sempre havíem de fer cas, encara que tot fos molt complicat i perillós! Veiem que a mesura que es van fent les proves els grups van sumant punts, que no sabem molt bé perquè són, però tothom vol guanyar!

DSCN0638

Això va fer que el següent dia els infants comencessin a estranyar-se, perquè van començar a descobrir càmeres que els gravaven, encara que les monitores dèiem que eren per la seguretat. Durant aquell matí vam començar activitat de forma normal, fins que unes persones van arribar per fer preguntes i escriure-ho tot a la seva llibreta, com si ens analitzessin. Un infant va aconseguir una carta i ho va explicar als altres, on van descobrir una sala amb diversos papers que parlaven sobre nosaltres!! Amb les activitats que ens volien fer, allà vam descobrir que ens volien intoxicar, i creant un pla vam anar a robar el menjar a intendència.

DSCN0761

Tot s’estava complicant molt, i va ser llavors que les monitores vam explicar als infants que no teníem diners, i per guanyar-ne havíem entrat a un talent show. Tot era culpa nostra i s’estaven aprofitant de nosaltres, per això el següent dia vam marxar d’excursió per trobar ajuda. Ens vam dividir en esquifins, un grup de guineus i isards i, finalment, joves. Així anàvem en diferents direccions i teníem més possibilitats de trobar la manera de sortir del talent show. Finalment, van ser els més petits els que van aconseguir la solució, gràcies a les persones de la Resistència.

DSCN0775

DSCN0833

Entre tots i totes decidim desconnectar les càmeres, perquè estem en contra de fer les proves perilloses i que aporten irresponsabilitats. Però, hem de tenir en compte que això pot portar complicacions, i, és per això, que tots els infants i monitores ens preparem per a una possible lluita. No ens equivocàvem, i aquella tarda ens vam trobar amb els més dolents que van provocar una guerra. Vam entendre que s’estaven aprofitant de nosaltres perquè no teníem diners i ells volien ser cada vegada més rics.

DSCN0981

DSCN0982

Finalment, vam aconseguir tancar aquell talent show!!!! I aquella nit vam poder celebrar-ho fent una gran festa!!! Després de tantes emocions i tantes alegries va tocar anar a dormir, per agafar forces per l’endemà, que tocava acabar de recollir tota la casa. Això és tot el que hem fet durant les colònies, ens ho hem pogut passar molt bé, i, així hem agafat encara més ganes per la resta del curs i l’activitat d’estiu!!!

Ens veiem aquest dissabte a la nostra paradeta de Sant Jordi a Travessera de les Corts amb el carrer Nicaragua.

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.