Natzaret Per Molts Anys!

35 anys no es fan cada dia, i és per això que el passat dissabte 18 de maig vam celebrar-ho fent gresca i xerinola a la plaça de Can Rosés.

CARTELLFESTA35

Ben d’hora al matí vam començar a muntar el decorat de la plaça, fins que, en un tres i no res, van començar a arribar infants, joves, i famílies de l’esplai per passar-ho pipa a les diferents paradetes: pintar-se la cara, fer una pilota d’arròs, pintar un mural, fer bombolles gegants… i de més proves que vam haver de superar per aconseguir un regal de l’Esplai.

Festa 35è CamOriol - 002

Festa 35è CamOriol - 107

Festa 35è CamOriol - 045

Festa 35è CamOriol - 028

Festa 35è CamOriol - 013

Per anar fent gana vam fer un tastet de productes de la terra, i poc després vam dinar una fideuada boníssima que van preparar les exmonitores i exmonitors amb molt d’amor. Havent gaudit d’aquest bon tiberi, vam jugar a un bingo musical d’allò més marxós, i, sense adonar-nos, ja havia arribat l’hora de l’activitat d’esplai!

Festa 35è CamOriol - 111

Festa 35è CamOriol - 137

Mentre les famílies marxaven a fer una xerrada sobre com posar límits als infants, nosaltres ens vam quedar a la plaça amb un senyor molt particular: el Mag Fistandàntilus, que deia que era el fundador de l’esplai. El Mag portava amb ell una màquina màgica a la qual vam donar energia ballant l’Ulele, vam prémer un botó i va aparèixer el Rei de Bastos, de les colònies de l’any passat.

Festa 35è CamOriol - 229

Festa 35è CamOriol - 210

Festa 35è CamOriol - 214

Festa 35è CamOriol - 215

Com teníem ganes de veure més personatges, vam tornar a donar-li al botó i la màquina es va tornar boja: van sortir d’ella personatges que havíem vist en els últims 5 anys: l’Alicia, la reina Mebd, la Sombrerera Boja i la Taki-Taki. Resulta que amb la força que li havíem donat al botó havíem espatllat la màquina, de forma que vam haver de passar unes proves amb cadascun dels personatges per poder arreglar-la.

Festa 35è CamOriol - 260

Festa 35è CamOriol - 276

Festa 35è CamOriol - 338

Un cop vam passar-les, de la màquina va sortir la cançó del 35è, així que no vam poder celebrar-ho d’una forma millor que cantant-la totes i tots juntxs.

Festa 35è CamOriol - 413

Després d’aquesta tarda plena de sorpreses, vam ballar i cantar amb El Gripau Blau, que feia festa pels més petits, i, encara que no ho sembli, també pels més grans.

Festa 35è CamOriol - 466

Festa 35è CamOriol - 487

Festa 35è CamOriol - 506

Festa 35è CamOriol - 540

Festa 35è CamOriol - 495

Tot seguit vam presenciar el pregó dels 35 anys, un recull d’allò més interessant dels últims anys d’història de l’esplai; i amb l’aparició de personatges dels centres d’interès! Podeu llegir més sobre el pregó aquí!

Festa 35è CamOriol - 556

Festa 35è CamOriol - 563

Festa 35è CamOriol - 569

També vam moure l’esquelet amb la tabalada de la Repúbli-k de l’Avern i ens vam endinsar al correfoc dels Bocs de Can Rosés, en el qual molts dels ex-monitors i ex-monitores de l’Esplai ens van preparar més d’una sorpresa.

Festa 35è CamOriol - 619

Festa 35è CamOriol - 575

Festa 35è CamOriol - 621

Festa 35è CamOriol - 656

Festa 35è CamOriol - 678

Festa 35è CamOriol - 689

Festa 35è CamOriol - 749

Festa 35è CamOriol - 756

Festa 35è CamOriol - 777

Festa 35è CamOriol - 843

Per anar acabant la festa vam seguir ballant amb el grup Damers, i, per si no n’hi hagués prou, les PD Nazarenas vam tancar la nit amb la música més animada.

Festa 35è CamOriol - 975

Festa 35è CamOriol - 998

Va ser un dia molt esperat per tot l’Esplai, celebrant 35 anys d’històries, vivències i aprenentatges que mai no podrem oblidar. Ens vam retrobar amb exmonitorxs, mares, pares, infants i joves que havien format part de l’esplai i que en formen part ara, i és que vosaltres sou una peça clau en aquest trencaclosques que mai no acaba de l’Esplai Natzaret.

Les monitores i monitors ens vam sentir orgullosíssimes de veure tants somriures durant tot el dia, i ens vau recordar el perquè gaudim tant formant part d’aquesta meravellosa família. Gràcies per haver fet d’aquests 35 anys una aventura inoblidable: érem, som i serem de l’Esplai Natzaret. Ens veiem al 40è… o molt abans, si pot ser!

Natzaret per molts anys!

Festa 35è CamOriol - 425

Festa 35è CamOriol - 427

Festa 35è CamOriol - 430

Festa 35è CamOriol - 433

Festa 35è CamOriol - 437

Festa 35è CamOriol - 943

Festa 35è CamOriol - 903

Festa 35è CamOriol - 920

Festa 35è CamOriol - 937

Com sempre, totes les fotos al Flickr de l’Esplai!

One thought on “Natzaret Per Molts Anys!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.