Trenta-Cinc Anys i una Excursió

Dissabte al matí, amb el maleter de l’autocar gairebé tan ple com quan anem de colònies i campaments, vam fer camí cap a Can Sans, un antic mas preciós on passaríem la nit. Però aquest cop no només infants i monitors vam dormir-hi, algunes famílies i ex-monitorxs també ens van acompanyar. I que bé que ens ho vam passar!!

Ex. 35è MòbOriol

En arribar ens vam instal·lar i vam aprofitar per descobrir els racons i els voltants de la casa. Un cop explorat el terreny vam ballar les típiques danses de l’esplai i jugar totes plegades al mocador a quatre bandes i altres jocs de coneixença. Tant de moviment ens va fer agafar gana i tot seguit vam anar a dinar.

Ex. 35è CamCarla - 022

Ex. 35è CamOriol - 002

Havent menjat vam seure a l’ombra a l’espera d’una sorpresa molt especial: l’estrena de la cançó del 35è aniversari de l’esplai. A més, vam poder escriure en un mural què significava per a nosaltres l’esplai. Tot seguit vam fer racons: alguns infants van fer cabanes, d’altres braçalets de fil, d’altres van seguir cantant acompanyats de les guitarres…

Ex. 35è MòbOriol

Quan ja vam acabar de fer la digestió vam passar a fer l’activitat de tarda: una gimcana per ajudar a la Mosca i a la Rata.

Ex. 35è CamOriol - 006

Ex. 35è CamOriol - 030

Ex. 35è CamOriol - 058

Ex. 35è CamOriol - 099

Ex. 35è CamOriol - 088

Després de fer un sopar boníssim a base de tapes vam fer el joc de nit.

Ex. 35è CamCarla - 102

Ex. 35è CamCarla - 110

Com si es tractés d’una festa major, pels voltants de la masia hi havia diverses parades amb karaoke, waterpong, esgrima, duels de caballerxs, etc.

Sin título

Ex. 35è MòbOriol

L’endemà vam esmorzar, i després de fer serveis per deixar la casa ben neta, vam fer una petita excursió.

Ex. 35è CamOriol - 157

Ex. 35è CamOriol - 189

Mentrestant, a l’interior s’hi estava muntant l’exposició dels trenta-cinc anys d’esplai. Quan vam tornar vam poder passejar entre fotos antigues, recordar, emocionar-nos… I és que són molts els anys que ens hem gaudit plegades. Podeu reviure la exposició aquí.

Ex. 35è CamOriol - 219

Ex. 35è CamOriol - 263

Ex. 35è CamOriol - 279

Ex. 35è CamOriol - 305

Ex. 35è CamOriol - 322

Ex. 35è CamOriol - 310

Ex. 35è CamOriol - 367

Finalment, vam dinar uns macarrons amb verduretes, vam bufar espelmes, vam cantar unes quantes cançons més i vam fer unes danses de comiat!!

Ex. 35è CamOriol - 389

Ex. 35è CamOriol - 404

Ex. 35è CamOriol - 446

Ex. 35è CamOriol - 448

Ex. 35è MòbOriol

Estem molt agraïts per totes les famílies que vau quedar-vos a dormir i també per aquelles que vau venir a passar el dia de diumenge. També donar les gràcies als ex-monis que ens vau ajudar a preparar tot el necessari d’aquests dies. I quina il·lusió veure famílies, amics i monis que feia anys que no passaven per l’esplai!

Ex. 35è CamOriol - 082

Ex. 35è CamCarla - 148

Ex. 35è MòbOriol

Seguim fent camí i desitgem que sigui per molts anys més.
Ens retrobem el 18 de maig a la festa d’aniversari!

Recordeu que podeu trobar totes les fotos i vídeos (més de 700!) al Flickr de l’Esplai! Si no sabeu com accedir-hi, escriviu-nos via mail.

One thought on “Trenta-Cinc Anys i una Excursió

  1. Quim ha dit:

    Ei, ja sé que ha plogut una mica des del cap de setmana de l’excursió… però ja tocava! 🙂 I toca també, encara que arribi tard, donar-vos les gràcies. Perquè va ser realment bonic i agradable viure i compartir amb vosaltres aquesta celebració. Que va ser un èxit i que, veient les fotos i llegint la crònica, sap greu no haver-hi estat tot el cap de setmana. Els ex-monis ens ho vam passar molt bé i vam tornar molt contents. Gràcies! Ens veiem el 18 de maig! Petons i abraçades i els millors desitjos per vosaltres i per l’esplai. A reveure.

    M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.