Fotos i activitats per gaudir fins que torni l’esplai!

Ei família!

Abans que us distragueu amb les fotos, dir-vos que aquest divendres 3 d’abril (demà!) no hi ha secretaria perquè el col·legi és tancat. Per tant, tots els que ens hagueu de portar papers de les inscripcions a colònies i campaments, haurà de ser el dia 17 d’abril. Però no us demoreu més, plisplis.

Què més? Doncs que no tots els col·legis tanquen per setmana santa. Aquí us pengem un cartell per aquells que estigueu pel barri el cap de setmana del 11 i 12 d’abril i vulgueu fer unes cistelles o uns xuts. Per cert que si algú hi està interessat, sabem d’algún esplai que fa colònies per setmana santa i tenen places obertes encara.

  

Cartell Patis Oberts Setmana Santa 2009

  

I com que ja s’ha acabat el segon trimestre, dir-vos que hem penjat el calendari del 3r trimestre a la pàgina Calendari d’activitats. No hi ha canvis, concorda amb el que us vam donar a principi de curs. Si us hi fixeu són 4 dies d’esplai (ben contats), una excursió a la platja i una excursió familiar. Aprofiteu les vacances de setmana, els ponts del mes de maig i els caps de setmana de juny (a partir del dia 7), perquè el curs està arribant a la seva fi i no podeu faltar a l’esplai. Per favor, organitzeu-vos bé, teniu marge, i feu un esforç per venir regularment a l’esplai. I sobretot recordeu que si un dissabte us és impossible venir, aviseu-nos amb temps. Que els diumenges al matí esteu cansats de passar-los al parc o a casa? Doncs aquí teniu algunes propostes noves:

  

Activitats a Les Corts 3r trimestre (1)Activitats a Les Corts 3r trimestre (2)

  

I finalment (el millor sempre es guarda pel final), us posem algunes de les moltes fotos que hem penjat al Grup de fotos de l’Esplai Natzaret:

  

DSC06668

DSC06655  

DSC06675

DSC06636

DSC06625

                    DSC06673     DSC06663

 

Què, us han agradat? Heu vist la Meritxell i el Javier, semblen personetes grans eh! Per això les fotos són més petites, perquè no us espanteu.

Adéu! Fins aviat!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.