1 any d’esplainatzaret.net

Avui és un dia especial, avui fa un any que va néixer el domini esplainatzaret.net. I aquest dissabte passat, 23 de maig, va fer 6 mesos de la inauguració oficial del bloc.

I bé? Doncs que es va donar una d’aquelles curiositats que passen ben poques vegades, una celebració espontània d’aquestes que ara estan tan de moda. Sense cap raó especial resulta que aquest dissabte passat vam estar entre els blocs més interessants de WordPress – la plataforma de blocs en la qual es sustenta aquest -. I això només ha passat dues vegades, el dia de la inauguració, i dissabte passat. No hi havia res preparat, cap celebració, però vam tenir una pila gegant de visites i va marcar una fita, just 6 mesos més tard!!! Això és màgia i aquesta vegada no hem estat nosatres!!

Però bé, independentment de les visites, estem contents que aquest espai pugui ser d’alguna utilitat i com que, després d’un any encara confiem realment que tot això serveixi d’alguna cosa i no sigui únicament pura diversió, continuarem aquí pel que pugui passar.

Ara bé, sabem que no tot són flors i violes, per això anem a provar, a veure si podem posar aquí una enquesta…

   

   

Molt bé, sembla que això funciona. Ara només cal que voteu. El que no entenc és per què es queda a l’esquerra!! Que no hi ha manera de centrar-ho això? No es vol moure la molt totxa!! Què hi farem!

També us volem anunciar que avui comença una nou repte de l’esplai a la Xarxa. Ens hem plantejat que amb un mes hem d’aconseguir el màxim nombre de correus electrònics d’antics monitorxs i membres de l’esplai. El termini acabarà per Sant Joan i val a dir que l’èxit que pugui tenir serà mèrit de tots/es els participants.

I… bé, ja ho haureu vist, i si no, ho veureu en breu: es crea una nova pàgina que pretén ser una ajuda a l’hora de bussejar per aquestes aigues: Avís per navegants. Què hi ha en aquest web, per què, com funciona i tot plegat, amb una mica d’història i tot. Està tot a mitges però ho anirem perfilant. Gràcies per la vostra paciència!

, això és tot! De moment!!! Perquè aquesta setmana, tenim mil i una coses preparades per celebrar aquest primer any de tot això. Qui sap si podrem celebrar altres coses?!! Què tindrem? Tallers, pelis, fotos de la platja, avisos importants, el joc de la costellada i fotos de monitors i monitores d’ara i de sempre.

No us ho perdeu!!!

4 thoughts on “1 any d’esplainatzaret.net

 1. Som Els Millors!!! ha dit:

  Portar un any d’esplainatzaret.net demostra l’entrega de tots aquells que hem tirat endavant el bloc. I cal agrair infinitament la tasca del Mag Fistandàntilus perquè és ell qui de veritat fa del bloc una realitat i ens fa ser a tots els millors!!

  M'agrada

 2. Avi Guineu ha dit:

  Estic molt orgullós com a avi d’aquesta gran família, el web de l’esplai ha fet un anyet encara és jovenet.
  Aviam si ell aconsegueix reunir a tots aquells que encara no saben que l’esplai natzaret fa 25 primaveres!!!

  M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.