Tenim notícies de colònies!

Fins ara sabem que es troben en una illa desconeguda.

Els primers dies, els van emprar en construir cabanes fetes de branques i tela ja que es van trobar que la casa de colònies havia desaparegut… les branques, les van trobar pel voral d’un riu que passa pel costat mateix del campament. Seguint riu amunt hi ha un gorg banyat per un salt d’aigua preciós, és un lloc magnífic per refrescar-se i passar una bona estona fugint de la calor que està fent aquests dies.

M’han comentat que dissabte, van haver de passar duríssimes proves on els nostres petits exploradors van quedar plens de fang, farina i d’unes taques marronoses semblants a la xocolata. També van protagonitzar una guerra de pintura!. Demà faran una prospecció en un pantà que han trobat a prop del campament, quines noves sorpreses els hi esperen?

En el dia a dia s’han organitzat molt bé en fer les feines domèstiques: rentar plats, parar taula, netejar lavabos… estan fent una feina molt ben feta. A més a més, el menjar que estan cuinant els monitors està sortint boníssim i tots els nens estan encantats.

Us anirem informant a mesura que ens vagin arribant notícies.

Per cert, Felicitats a tots els Daniels que estan de colònies i de campaments!!!

4 thoughts on “Tenim notícies de colònies!

 1. Elena Custodio ha dit:

  Tot sona divertidíssim i molt engrescador. Ens alegrem molt que us ho esteu passant tant bé. Penjareu alguna foto?

  Com es troba l’Àlex Álvaro? Espero que amb l’antibiòtic i el Dalsy vagi tirant (ens sabria molt greu haver-li de recollir i que es perdès tot això que tant acuradament heu preparat….
  Si no dieu res més ¡ens veiem diumenge!

  M'agrada

 2. Àngels Sala (Jenni Martínez) ha dit:

  De debó que aquest test el segueixen els nois i noies de campaments per a la reflexió?
  “Té tel.la” aquesta lectura…
  Espero que d’aquesta la meva filla no abandoni la lectura, que tant li agrada…
  Una abraçada a tots.
  Ja veig que us ho passeu d’allò més bé.
  A més us esteu lliurant d’una calor que és massa!!!

  M'agrada

  1. Mag Fistandàntilus ha dit:

   Suposo que et refereixes al text dels Papalagi, oi? Has de saber que no llegim tot el capítol sencer i que nosaltres, amb la nostra particular màgia, fem amenes i interessants totes les lectures… fins i tot a les 8:45h!!!!!!! Et recomano que rellegeixis l’entrada on parlo dels Papalagi, doncs he intentat explicar de manera més precisa en què consistien les reflexions d’aquests campaments. També et diré que pots trobar el text complet del llibre per Internet.

   Per altra banda, has de saber que la Jenni no ha minvat el seu interès per la lectura ni per cap activitat de les de campaments. Té més paciència que els propis monitors/es. I a més, aquest any ha sigut “el sorro”!!! Ho podràs comprovar aviat amb les fotos.

   Una abraçada ben forta!

   M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.