Una setmana de colònies i campaments!!

Colònies

Seguint amb les peripècies dels nostres petits exploradors us podem dir que ja han trobat la solució per sortir de l’illa desconeguda! Necessiten trobar cinc pedres que corresponen als cinc sentits: vista, oïda, gust, tacte i olfacte. Ja han aconseguit dues pedres: la de la vista i la del gust.
Tot just, ahir van anar d’excursió a Sant Sadurní de Rotgers, una església on suposadament hi havia la pedra de la vista, però un cop arribats al capdamunt no la van trobar així que tristois van haver de donar mitja volta, però, a mig camí sorprenentment un dels nens que s’havia apartat del grup per descansar la va trobar i va anar corrents a avisar als monitors. Tots van fer un esclat de joia i van tornar molt contents al campament Avui jornada de descans així que tots al riu!.

Ara només els falten tres pedres i tenen temps fins diumenge que és el dia en què els veniu a buscar! Ah per cert, si algun pare/mare vol banyar-se, hi ha un gorg amb un salt d’aigua molt bonic, només cal que porti banyador, xancletes de riu i tovallola.

  

Sant Sadurní de Rotgers:

st sadurni de rotgers

  

I què fan els de campaments…

Els nostres nens han tingut uns dies mogudets, ja que tots han anat d’excursió! Els isards, van anar al Turó dels Clots, on es veu el pic del Puigpedrós, en primer pla, per davant del Carlit, a banda és clar de tota la Cerdanya, amb les imponents serres de Moixeró i Cadí, amb la Tossa d’Alp, el Puigmal, la Tossa Plana de Lles, la Carbassa i els pics d’Engorgs, tot a la vista!!! Llàstima que la visibilitat era pèssima… Durant l’excursió van passar per paratges molt bonics i van fer moltes fotografies! Això sí!

Els Joves van anar a La Carbassa i alguns d’aquests fins i tot es van arribar al Bony Manyer sud. Els Guineus van anar d’excursió a Montmalús, un petit poble en runes, amb vistes a la Cerdanya (i en aquest cas, amb bona visibilitat). Tots s’ho han passat molt bé i ningú ha pres mal. Un cop arribats al campament van anar a refrescar-se al riu.

Aquests dies els hi està fent molta calor i vent així que més d’un té els llavis tallats. Com ja estem a l’equador del campaments, els nens ja comencen a estar una mica cansats així que després de sopar es fan activitats més tranquiles. Abans d’ahir els monitors i monitores i el grup de Joves van muntar una obra de teatre. No era una obra corrent sinó que cada guinueu i isard pensava un tema i l’escrivia en un paper que es deixava en una capsa. Un cop dipositats tots els papers, els improfighters (els presentadors de la obra, uns bojos que van sortir del bosc) treien un paperet i el grup que li tocava improvisava sobre aquell tema. A banda s’afegien altres circumstàncies a tenir en compte, com la possible mort dels personatges, el genère de la obra, paraules que havien de sortir a l’obra, nombre de paraules que havien de tenir les frases, etc.  

  

 Des del Turó de Clots:

Turo dels clots

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.