El Bosc de Brocelaina va trepitjar Les Corts per Carnaval

Això sí que va ser curiós, tota la tropa de la Guerra de Successió del Bosc de Brocelaina va fer acte de presència al barri de Les Corts per carnaval. Bé, en realitat eren nens i nenes de l’esplai i els seus monitors i monitores, que anaven molt ben disfressats. Jo no he fet acte de presència per aquestes terres des que els Dofins en van trucar per fer aquella poció, el Supertruc Tretricrorni. I no parlem de la resta és clar, aquests encara són més cars de veure que jo, el gran Mag Fistandàntilus!

Per cert, que segur que molts no vau poder venir perquè éreu a la Cerdanya, així que us posarem un mica al dia:

1) els esquirols es van disfressar de papallones

2) els dofins es van disfressar de mussols

3) els guineus i isards es van disfressar d’heures

4) els monitors i monitores es van disfressar de:

L’Estanislau Puigsagordi, l’excursionista i escalador català

En Karl Rice, l’explorador anglès

El “Rei” del Bosc

La Reina Guàriön

El Mag Fistandàntilus

En Vicarus, el centaure negre

L’Avi Guineu

El Druida Andribar

La Fada Molsosa

La Dolenta del Bosc

L’Antonio “el curras

Aquests són els protagonistes de la guerra més sentida del Bosc de Brocelaina, de la qual també en van ser protagonistes, és clar, esquirols, papallones, dofins, mussols, guineus, isards, heures i els joves (encara que aquests no van tenir representació al carnaval).

I bé, el carnaval va ser una lluita constant: moure’s o passar fred, però tots van aguantar fins al final! I amb les disfresses i tot!!! Uns campeones aquests del Natzaret, i més disfressats de “nosaltres“… I ja està, què més voleu saber? Si els van donar algun premi? Doncs sí, una senyora Wilson (una pilota de bàsquet). També els van donar xocolata desfeta a tots i els van fer ballar i cantar.

Si voleu conèixer la història de la Guerra de Successió del Bosc de Brocelaina, estigueu atents perquè curiosament aviat es publicarà el segon capítol de la Història Moderna del Mar, que parla justament d’aquesta guerra i de… bé ja ho veure-ho! Per cert que es publicarà per fascicles, doncs els editors han dit que després del fenomen dels perduts de les colònies passades, no hi ha res com deixar les coses a l’aire (compte que en segons quines zones la gravetat fa que caiguin pel seu propi pes!). Més misteris de l’illa de Momo, molt aviat, aquí, en les profundes aigües d’aquest mar, sota aquesta eterna posta de sol.

Per cert, això no és tot, no és que sigui poca cosa el que em queda per dir-vos, segons els monitors i monitores de l’esplai és Súper Important! Ja teniu tota la informació de les properes activitats d’estiu, dates d’inscripció incloses:

Colònies estiu 2010Campaments estiu 2010

Aquí teniu unes quantes fotos de Carnaval, que ja podeu veure al Grup de Fotos de l’Esplai, tots els que en sigueu membres i tots els tubercles de colors.

Carnaval_personatges_del_bosc

Carnaval 2010 (08)

Carnaval 2010 (07)

Carnaval 2010 (09)

One thought on “El Bosc de Brocelaina va trepitjar Les Corts per Carnaval

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.