On és Wally?

Heu vist en Wally aquesta setmana per Les Corts? No? Us juro que hi era. I els Dofins el van trobar! A que no sabeu què hi feia en Wally al nostre barri? Doncs llegiu el mail que van rebre els dofins aquest divendres passat:

ON ÉS WALLY?

Dofins, us hem de confessar una cosa: dissabte passat, després de la rua de carnaval, la Carla va utilitzar la nostra màquina per transfigurar-se en un personatge d’alguna dimensió coneguda o desconeguda, doncs aquella nit tenia un ball de disfresses i volia impressionar als seus amics. Però, de nou, la màquina no va funcionar com esperava… és que tot s’espatlla en aquest món!! El cas és que va utilitzar la màquina i es va transformar en Wally. Fins aquí normal. Però quan anava cap a la festa, li van venir moltes ganes de conèixer el barri i de sobte va tenir la necessitat de visitar l’estació de trens, els grans magatzems, la plaça del barri… i no va anar a la festa.

No sabem si és perquè era carnaval, o bé perquè era lluny de l’esplai passades les dues hores i mitja que dura la càpsula plena de supertruc tretricrorni, però el cas és que la Carla no va tornar a ser ella. I l’altre dia ens va trucar des del mòbil, que diu que està bé, que ha visitat moltes coses i que no ha tingut problemes per trobar llocs on dormir, menjar i aquestes coses. Però és clar, els seus pares estan una mica preocupats i ens han dit que fem alguna cosa. A més, la Carla, en Wally de fet, ens ha dit que està totalment perduda pel barri i que a més ha perdut no sé quantes coses que portava a sobre (que si una lot, la cantimplora i no sé quantes coses més) i que per favor l’ajudem. Sort que tenia el nostre telèfon al mòbil.

Resumint, que demà haurem de trobar el que ha perdut en Wally, a banda d’ell mateix, és clar!! Si no trobem tot el que ha perdut no estem segurs de poder recuperar la Carla… sencera.

Així que dissabte els Dofins ens vam trobar en tres punts diferents del barri i vam començar buscant tot el que havia perdut en Wally: una corda, una cantimplora, una màrfega, una maça, un tira-xines, un pal, un ganivet del pa, una lot i una cinta meravella.

Mentre buscàvem tot això per Les Corts, ens vam trobar uns grups amb els altres i ens vam annexionar. I vam guerres de fulards per annexionar-nos i després vam cridar tots junts: Esplai Natzaret en acció i així culminar la annexió!.

I bé, junts vam trobar en Wally, que dissabte es va trobar amb els esquirols jugant en uns jardins molt a prop del col·legi. Així que vam anar a l’esplai i gràcies a la màquina i com que teníem tots els objectes, vam recuperar a la Carla, que si bé no recorda massa cosa, ara s’orienta una mica millor pel barri.

Us deixem unes fotos de les guerres de fulards (FULARS WARS) i la trobada amb en Wally (per cert, en aquesta foto, a veure si sabeu… on és Jordi?).

Esplai Natzaret en acció!!!!

On és Jordi?

Fins una altra!

Per cert, ja s’ha publicat el començament de segon capítol de la Història Moderna del Mar.

One thought on “On és Wally?

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.