Colònies i Campaments Estiu 2010

Per què serà que tothom ja està pensant en l’estiu? Serà per aquest temps tapadot que fa? Serà per aquest hivern interminable? O potser senzillament són les ganes de tornar de colònies i campaments?

Sigui com sigui, ja toca pensar-hi. Per tot arreu ja anuncien activitats per l’estiu. La setmana santa ja és aquí, segur que ja ho teniu tot preparat i ara el que toca és preparar les vacances d’estiu. Si més no, és el que fem cada any, a ple hivern ja estem pensant en l’estiu. És de bojos, però és així. I la gent es pregunta: i els de l’esplai, què faran aquest any? Per què no diuen res??

No patiu, fem colònies i campaments. És el que sabem fer i el que més ens agrada. I ho tenim tot, ja fa temps. Una bonica masia amb piscina, lliteres, sales, esplanades, boscos, bones vistes i olors agradables en plena Zona Volcànica de la Garrotxa. També tenim un terreny amb una ermita romànica al costat, un riu amb uns gorgs preciosos, més boscos i esplanades, muntanyes, camins i racons per descobrir a la Vall d’Ora.

A més, és clar, de jocs, històries, excursions i moltes coses més que comencen a néixer un any més, per fer de les colònies i els campaments un intensiu de diversió en companyia d’amics, coneguts i desconeguts.

Però ens falta una cosa. Si us dic que a més de tot això, tenim un gran equip de monitors i monitores amb una llarga trajectòria a l’esplai (entre tots sumen 58 anys com a nens/es de l’esplai i 46 anys com a monitors/es)… què hi trobeu a faltar? Doncs nens i nenes, nois i noies, joves, gent amb ganes de passar-ho bé, fer amics i compartir bones estones!!!

I per això ha arribat l’hora d’obrir les inscripcions. Perquè només hi falteu vosaltres. I perquè comença el mes de març, que és quan les obrim. A veure si aquest any ja ho tenim tot ple abans de setmana santa. En sé d’uns quants que serien feliços!

Per cert, que aquest estiu va de colònies i campaments gastronòmics!!! Bé, seran com sempre, amb pensió completa tant a colònies com a campaments, o sigui que ens faran el dinar, vaja. Però és que es veu que aquest any ens lleparem els dits amb la millor cuina catalana de muntanya per a nens, nenes, nois i noies. Però anem al gra, no?

Som-hi doncs: les inscripcions s’obren aquest divendres 5 de març a les 5 de la tarda. Serem a l’esplai fins a les 7. Aquí us deixem els cartells de les colònies i campaments d’aquest estiu 2010. Si hi cliqueu a sobre, anireu directes a les respectives pàgines, on trobareu tota la informació sobre les inscripcions, reunions de pares i mares i altres coses, com per exemple fotos d’anys anteriors.

Cartell colònies 2010

Cartell campaments 2010

One thought on “Colònies i Campaments Estiu 2010

 1. Martina Nadal ha dit:

  Hola, sóc la Martina i tinc 18 anys. M’he estat mirant una mica el que feu i m’agradaria saber si puc colaborar amb vosaltres fent de ‘premonitora’ aquest estiu 2010. Tinc experiencia de varies ocasions en voluntariat ja sigui en centres escolars puntuals com en el Casal d’Infants del Raval de Barcelona. Tinc el batxillerat artístic i domino varis idiomes.M’agradaria participar en algunes colònies a l’estiu i tinc força disponibilitat.
  Bé, ja em direu alguna cosa!
  Gràcies
  Martina

  M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.