Inscripcions a colònies i campaments

Ja som a la darrera setmana d’inscripcions. Aquest divendres és el tercer i últim dia d’inscripcions a la vista. Les llistes ja s’estan omplint i algunes ja són més plenes que buides, així que us recomanem que no falteu aquest divendres.

Us deixem aquí la informació més tècnica que necessiteu per fer la inscripció:

Inscripció Estiu 2010 Esplai Natzaret

Teniu tota la informació a les pàgines de colònies i campaments que trobareu al menú de l’esquerra. I us recordem que els que sou de l’esplai, n’hi ha prou amb que ens envieu un mail i feu el primer pagament, tal com s’indica al document que us acabem d’enllaçar.

Us avisem perquè les places són limitades i només en cas que no s’omplissin posaríem alguns dies més d’inscripcions, més endavant. Després de setmana santa s’obren les places de les nostres activitats d’estiu a la Fundació Pere Tarrés.

Ah, i aquest dissabte 20 de març és la jornada de la Solidaritat al col·legi i nosaltres hi serem per la tarda, com sempre de 16:30 a 19h. Això vol dir que podeu venir a parlar amb nosaltres sobre tot el que vulgueu saber i us donarem informació de les colònies i els campaments, i així també ens podreu conèixer. A més, si voleu, també us podreu apuntar!

2 thoughts on “Inscripcions a colònies i campaments

 1. Quim ha dit:

  Ei, demà dissabte 20 de març, hi haurà uns/es monitors/es de l’esplai amb informació de l’esplai i les colònies i campaments i amb disposició d’exposar-la… a partir de les 18:30h!!!

  Que ho sapigueu. Que abans no us podrem atendre, que estarem ocupats jugant.
  Fins aviat.

  P.D: Ja tenim les colònies força plenes. Els de campaments espavileu a apuntar-vos que els de colònies us porten avantatge!!

  M'agrada

 2. Quim ha dit:

  Ei, que avui hi ha inscripcions!!!!!!!!!!!!!!
  Estan obertes a TOTHOM i encara en queden tant de colònies com de campaments. No ho deixeu passar, que després ja serà massa tard… Us hi esperem!!!

  I si ja esteu apuntats, porteu-nos els papers i feu el primer pagament! I si ja heu fet tot això, ens veiem a l’esplai el dissabte (bé, jo no que vaig a la boda d’un amic meu i aquest dissabte no podré venir, però la resta sí!). O ens veiem el dia de la reunió de pares i mares, si no sou de l’esplai.

  I ens veiem també el dia de Sant Jordi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Això sí: tots!!!!!
  Fins aviat!

  M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.