Els personatges de Midgard

Ja fa gairebé un mes que els esquirols i dofins van marxar de colònies i segons m’han explicat els monitors no tot va ser normal i corrent, tot i que ja sabeu que a l’esplai Natzaret res no és normal i corrent. M’han comentat que va ser tot molt estrany, en teoria ells anaven a Mas Colltort una casa de colònies de la Garrotxa però es van trobar que havien aterrat a un món completament diferent, el món de Midgard.

El món de Midgard es sustenta sobre un arbre, és l’element més important d’aquest món, és un arbre que hi és des del principi dels temps. Fa que el món funcioni, sense ell, el món s’enfonsaria. Cal, doncs que el protegim, i per fer-ho hem de portar-nos bé…

Ja us aniré explicant coses d’aquest món però per començar millor que fem les presentacions:

En primer lloc en trobem al Fuyur, un drac justicier encarregat de custodiar i menjar-se les arrels de l’arbre que sustenta el món de Midgard. No és bo ni dolent, es menja les arrels del món però només si els habitants fan males accions.

El drac fuyur

Cada matí ens explicava una història del seu món.

El drac fuyur

Tot seguit trobem a l’Atreyu, potser us recorda a un personatge de la història inacabable, tot són coincidències… L’Atreyu, habita a Midgard juntament amb la seva tribu i ens va ajudar a saber que succeïa a Midgard. Coneix moltes de les tècniques que ens van ajudar a salvar aquest món.

Atreyu

L’Atreyu era molt important però hi ha un altre personatge que també ens va ajudar moltíssim. Una sacerdotessa anomenada Oracle de Midgard que disposava de poder per a la profecia. Viu al bosc i es passa el dia meditant i comunicant-se amb els Deus. És molt espiritual i misteriosa, només apareixia quan volia i en moments molt importants.

l'Oracle

l'Oracle

l'Oracle

Aquest personatges ens ajudaven molt juntament amb el Filoctetes un entrenador que amb l’Atreyu va entrenar-nos per a lluitar contra aquells que podien fer que el món fos destruit.

Filoctetes

Filoctetes

No penseu que tothom era bo, també ens trobàvem amb algunes persones que van fer que anéssim amunt i avall. El pitjor de tots era el No-Res, un esser malo malísimo que portava molt de temps engabiat en una capsa protegida per sis pedres (cada pedra equival a un element del món de Midgard- foc, aigua, vent, terra, els Déus i els morts). Gràcies a un mag (ara us explicarem) va quedar alliberat i el No-Res va començar a absorbir els estels i els avantpassats que ens ells hi ha.
D’aquest no tenim fotos ja que era una espècie de fum però podem explicar qui és el mag del que us he parlat.

El mag Fizban el negre, en el seu camí cap al cel es va perdre i no va arribar a ser una estrella com tots els altres avantpassats. En veure que no hi podia arribar, va decidir que si ell no podia anar al cel, el cel aniria a ell i per això va alliberar el No-res.

Fizban

Fizban

Fizban el negre espantava una mica als nens però després vam descobrir que el que passava era que estava espantat i perdut i vam decidir ajudar-lo a arribar a les estrelles i destruir el No-Res. Així es va convertir en Fizban el blanc (això potser us recorda a una història d’aquestes com el Senyor dels anells però en realitat no s’assemblava gens dels gens!).

Fizban

Total, finalment va arribar a les estrelles amb tots els altres però encara ens queda l’últim, els més bromista, el més encantador, el més trapella i potser el més odiat per tots als nens, el Loki. És el Déu del foc, un trapella que es dedica a incordiar tot i que no de mala fe. Un “liante” que s’emporta tot allò que troba fora de lloc per això era important que tot estigués a seu lloc.

Loki

Loki

Ja veieu que ens ho vam passar molt bé,vam conèixer molta gent nova i vam viure un munt d’aventures però ja ho anireu comprovant!!! Per ara us deixem algunes imatges.

Els personatges de Midgard

Colònies '10

Colònies '10

Colònies '10

Colònies '10

Colònies '10

One thought on “Els personatges de Midgard

  1. caraoz ha dit:

    Les millors colònies del món amb els premonis més moníssims!
    El primer cop que coneixia a l’Aina.
    Com a anècdota, de les mil que hi ha,us explicaré que l’últim dia l’Aida Company estava ensenyant la casa a sa mare i es van trobar al Marcel que havia fet de Filoctetes al C.I. I va i li diu “Mira mama aquest és el Tocatetes” Clar, la mare de l’Aida va flipar fort i lo vam haver d’explicar que era en Filoctetes 😀

    M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.