Expedició per la zona volcànica de la Garrotxa

Com heu pogut veure els nois i noies de campaments caminaven molt i molt i mooooooooolt però no penseu que a les colònies no fèiem res. Entre les lluites contra el No-res, els entrenaments d’en Filoctetes i les reflexions que cada matí ens feia en Fuyur vam tindre una estona per anar a explorar les terres del món de Midgard també anomenades la Garrotxa.

Aquell dia ens vam aixecar d’hora i després d’un bon esmorzar vam preparar la motxilla amb tot allò necessari per anar d’excursió ja sabeu: cantimplora, gorra, capelina i crema solar (segur que després de repertir-ho tantes vegades els nens ja ho tenen asimiladíssim). Vam sortir de la casa i després de pujar una estoneta ens vam endinsar en un bosquet on hi havia un camí que portava al Castell de Colltort.

Excursió per la Garrotxa

Excursió per la Garrotxa

Com podeu veure vam escalar i tot!!! I quan vam arribar allà, ens esperava ni més ni menys que el mag Fizban que ens va explicar que estava molt aerepentit pel que havia fet, nosaltres que som mooooolt bons el vam perdonar i vam dir-li que l’ajudaríem (pero mira que buenas personas) i vam desfer un tros de camí fins arribar a una cruïlla on vam seguir el camí cap a la Fontpobra.

Excursió per la Garrotxa

Excursió per la Garrotxa

Abans d’arribar a la font vam parar a dinar i descansar a un bosc d’alzines on vam trobar tot d’animals i “bichejus” estranys.

Excursió per la Garrotxa

Excursió per la Garrotxa

Excursió per la Garrotxa

Excursió per la Garrotxa

Després vam seguir caminant fins a arribar a la Fontpobra on tots vam omplir la cantimplora.

Excursió per la Garrotxa

Excursió per la Garrotxa

Excursió per la Garrotxa

Un cop refrescats i amb la cantimplora plena d’aigua vam pujar una miqueta seguint el camí que ens portava fins a Mas Colltort tot vorejant el volcà de Can Tià en el que vam entrar abans de tornar cap a la casa.

Excursió per la Garrotxa

Excursió per la Garrotxa

Excursió per la Garrotxa

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.