A campaments encara sobreviuen…

Campaments Castellar de n'Hug 2011 - foto de grup

 

Aquesta fotografia de grup va ser presa ja fa uns dies, però se sap que els de campaments encara són vius. Sí, no rigueu, la vida a muntanya és dura, a vegades fins i tot fa fred i no hi ha les comoditats a que un s’ha acostumat amb la vida moderna! Per cert, la fotografia és de nit. D’acord que està fent un juliol molt ennuvolat -de rècord Guinness!- però sí que hi toca el sol allà, no us penseu! I en realitat s’han mullat ben poc per no dir gens. La pena és que això canviarà i s’aproximen les excursions llargues… Però d’això ja en parlarem més endavant!

Voleu saber quatre coses del cap de setmana passat?
Bé, seria millor que us ho expliquessin els monitors, no? O molt millor, els nens. Per cert, heu rebut cartes? A veure, jo no hi estat, però sé quatre coses (puc assegurar que no he punxat cap telèfon). Mira, yo lo suelto, y si cuela, cuela… . Si tenen temps, us ho explicaran millor ells en persona. Però us avanço quatre coses per si no tinguéssim temps, o per si triguessin massa…

1) Dissabte van fer un Gran Joc, d’aquells llargs d’explicar però divertits, un joc ja tradicional dels campaments. A la nit va haver-hi Sálvame Deluxe, tot un espectacle! I sense fils… També es van dutxar, no us penseu que només es dediquen a passar-ho bé. Clar que “dutxar-se” allà és divertit, però cal també bona voluntat.

2) Diumenge va ser encara més especial. Entre tots van preparar un Lip dup (allò que fan un vídeo seguint la lletra i música d’una cançó i surt molta gent). A la tarda van anar a fer missa a Sant Vicenç de Rus, allà al costat. Bé, de fet la missa la van fer a fora, en un prat molt verd amb una creu (un antic cementiri?) i després van poder entrar i veure els frescos de l’església.

3) Diumenge també van tenir xocolata desfeta amb melindros i nit de por!

4) Menjar bé, temps també… res espectacular. Ja se sap que el menjar, com el de casa, res. I podria fer més calor, però bé, no es poden queixar (una altra cosa és que ho facin…). Ja us ho explicaran millor!

Va, i això és tot. Pel que fa a les excursions que vénen, s’hauran de fer alguns canvis degut a la previsió de pluges però segur que s’ho passen bé igual! Ja es veurà!
 

One thought on “A campaments encara sobreviuen…

  1. martina ha dit:

    Hola a tots, sóc la mare de Júnior, que està de colònies. Segur que esteu la mar de divertits encara que el temps no acompanyi. Si veieu al Júnior li doneu recordsssssssssssss.
    Fins la tornada

    Martina

    M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.