Notícies fresques de colònies!

Ja tornem a tenir notícies fresques de colònies!

Les visites d’en Giggi, el savi i vell que ens explica històries, ja s’han convertit en una rutina. Les seves reflexions amb els seus valors, com la solidaritat, la justícia, la humilitat, … ens ajuden a lluitar contra els homes grisos.

I us preguntareu qui són aquests homes grisos? Doncs bé, ho hem anat descobrint durant aquests dies. Es veu que són uns homes de negocis que volen destruir Castellar de n’Hug per construir-hi pisos, cinemes, centres comercials i botigues. Per fer-ho no dubtaran en talar els boscos, contaminar els rius i fer mal a qui sigui. És per això, que tots i totes, estem intentant lluitar contra aquests malvats homes grisos perquè no volem que la natura desapareix-hi!

Us en recordeu d’en Momo, de la tribu dels Papalagui? Durant aquests dies l’hem estat ajudant a trobar la seva família i a combatre amb els homes grisos. A més a més, per fer-ho, ens va ensenyar a fer unes galetes dels Papalagui amb un ingredient secret i poderós. Però a la nit, ens va passar una cosa inesperada, els homes grisos van segrestar en Momo perquè deien que els hi feia la vida impossible. Però després de desxifrar un missatge secret, i de trobar un mapa, vam descobrir que en Momo i els seus amics Papalgui, com en Quatemoc i la Kiwica, estaven tancats a les ruïnes de Ca la Beneta.

L’endemà al matí tot just quan sortíem d’excursió a salvar-los, vam haver de canviar el destí (per les inclemències del temps!) i vam anar a l’ermita de Sant Joan de Cornudell, una ermita molt maca amb unes vistes increïbles.

Com cada any, durant aquests dies també hem fet el teatre de nens i nenes, que va ser una adaptació del conte del Flautista d’Hamelí, però alguns el feien com si fos un drama, una aventura, un conte de terror i uns altres comèdia (però totes eren d’allò més divertides!).

A més a més, també hem fet el taller de samarretes, fent una guerra de pintura, perquè totes i tots tinguéssim una peça de roba en comú, com si fóssim una tribu d’indis.

Aquí us deixem algunes fotos!
 

Colònies estiu 2011 esplai natzaret - Castellar de n'Hug (1)

Colònies estiu 2011 esplai natzaret - Castellar de n'Hug (2)

Colònies estiu 2011 esplai natzaret - Castellar de n'Hug (3)

 

Taller de galetes:Colònies estiu 2011 esplai natzaret - Castellar de n'Hug (5)

Colònies estiu 2011 esplai natzaret - Castellar de n'Hug (4)
 

Nit de teatre:
Colònies estiu 2011 esplai natzaret - Castellar de n'Hug (6)

Colònies estiu 2011 esplai natzaret - Castellar de n'Hug (8)

 

Excursió a Sant Joan de Cornudell:Colònies estiu 2011 esplai natzaret - Castellar de n'Hug (9)

Colònies estiu 2011 esplai natzaret - Castellar de n'Hug (10)

 

Guerra de pintura – Samarretes de colònies:Colònies estiu 2011 esplai natzaret - Castellar de n'Hug (11)

Colònies estiu 2011 esplai natzaret - Castellar de n'Hug (13)

Colònies estiu 2011 esplai natzaret - Castellar de n'Hug (14)

 

One thought on “Notícies fresques de colònies!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.