Informacions

Hola famílies!

Us recordem que el proper dissabte 2 no hi ha esplai perquè divendres és festa i celebrarem el pont!
A més aquest mateix dijous en podreu trobar al Casal de Joves de Les Corts celebrant la nit d’ànimes. A les 21:30 es farà una tabalada a la plaça Concòrdia que ens portarà fins al Casal que estarà reconvertit en un passatge del terror de tres pisos on podreu entrar per només 1€!! Quina POR!!!! 

Nit d'animes

El dissabte 9 és el dia de l’amic, els vostres fills i filles poden portar a l’esplai tants amics com vulguin, farem jocs tots junts i tindran l’oportunitat de probar què és un dia d’esplai!! L’any passat vam duplicar el nombre de nens i nenes aquell dia, a veure si aquest any ho fem així de bé!
A més tindrem uns convidats molt especials que segur que els vostres fills i filles tenen ganes de veure!

Per altre banda us volem recordar que els dissabtes, l’esplai comença a les 16:30h i que per tant no es tracta d’arribar a les 16:30h sinó una miqueta abans per poder començar a l’hora l’activitat. Els monitors estem des de les 16:00h per si voleu venir abans a jugar una estoneta.

Esperem que disfruteu d’aquest pont i veure-us al casal per celebrar la nit d’ànimes!

Moltes gràcies,

Els monitors i monitores

kj

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.