Isards i joves

Ja fa casi un mes que hem començat l’esplai i els Isards i Joves estem més motivats que mai!!

Esplai

Esplai

Un cop acabades les festes majors del barri, toca posar-se les piles i començar a fer activitats i dinàmiques. La gran pregunta és: com afrontarem aquets nou curs d’esplai els Isards i Joves? Què farem? Doncs una mica de tot! És per això que aquests primers dies ens hem centrat sobretot en dues cosesetes: la primera, i potser la més important, conèixe’ns millor tots per fer un grup més unit, tot i que això està resultant més fàcil del que ens pensàvem, ja que la gran majoria ha vingut de campaments aquets estiu (i molts altres estius) i ja venien coneguts! I la segona cosa, però no per això menys important, hem fet una activitat per veure que volem fer durant aquest curs: si volem fer tallers, excursions, anar a un museu, rutes amb bicicleta, anar a escalar, … i moltes altres coses que segur que se’ns acudeixen al llarg de l’any!

DSC_0085

DSC_0083

Us esperem a tots i totes a l’excursió de tardor!

kj

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.