Mags/bruixots/no ho tenim gaire clar

Portem tres dies d’esplai i cada dia estem més confusos.

El primer dia del segon trimestre va venir un personatge pintoresc, es tractava d’una maga/bruixa/no ho tenim gaire clar, que es diu Morgana. És una dona amb poders màgics que estava buscant, amb l’ajuda del seu Palantir, un objecte de gran poder però que no sabia com era. La vam ajudar a esbrinar quin era aquest objecte i vam descobrir que el tenim nosaltres. Es tractava de l’amulet que ens van donar els víkings!! Ens va demanar que li donéssim però era un record del víkings i no li volíem donar així que va marxar.

El següent dia, quant anàvem a jugar a alguna cosa va aparèixer un altre personatge pintoresc, un mag/bruixot/ no ho tenim gaire clar, que es deia Fizban. Portava una vara que semblava treta d’un lavabo i un llibre de màgia. També estava buscant un objecte de gran valor, que com ja us podeu imaginar, era l’amulet del víkings.

Els esquirols

Quant es assabentar que la Morgana havia vingut a l’Esplai i que també estava buscant l’amulet ens va dir que ella era una malvada bruixa i que no ens en refiéssim ni un pèl. Que per res del món li donéssim l’amulet perquè segur que el volia per fer el mal.

I aquest cap de setmana van venir els dos, la Morgana y el Fizban. Es van estar barallant sobre qui era el dolent i qui era el bo que si un volia l’amulet per fer el bé i l’altre no…quin liu!!!! Nosaltres no sabem qui dels dos es bo o dolent o si els dos són bons o els dos són dolents. Alguns dels esquirols van creure que la Morgana era la bona i la resta va pensar que el bo era en Fizban. Es van fer dos grups i ens vam estar barallant. Total, un drama.

Els esquirols

Els esquirols

Els esquirols

Després de lluites aferrissades en Fizban va guanyar però això no significa que ell sigui bo. Després de parlar-ho una mica entre tots vam intentar que la Morgana i el Fizban es portessin bé i que intentessin ser amics. Al principi no semblaven gaire convençuts però cap al final… semblava que hi havia esperança. Van dir que parlarien entre ells a veure si podien resoldre els seus problemes.

Esperem que el proper dia que els veiem ja siguin amics i es portin bé.

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.