Capturem en Fizban

Fa un parell de dissabtes els esquirols la vam liar. Ja fa uns quants dies vam aconseguir els ingredients necessaris per fer la poció per activar l’amulet que els víkings ens van donar. Però ens faltava un ingredient, la neu enfangada de les muntanyes. Per això vam anar d’excursió a la neu, per agafar una mica de neu. Ara ja teníem tots els ingredients necessaris.

IMG-20150301-WA0049

Va venir el mag Fizban, la Morgana no va aparèixer. En Fizban ens va dir que la Morgana no havia pogut venir però que ens enviava records.
Com ja teníem tots els ingredients vam fer la poció i vam recitar un conjur. L’amulet del víkings es va activar però llavors ens vam assabentar d’una cosa terrible. De sobte, va aparèixer la Morgana i ens va explicar que no havia pogut venir perquè en Fizban l’havia raptada!!!
En Fizban era dolent i ens havia enganyat a tots!!!! El mateix Fizban va començar a riure i ens va confessar la veritat. Havíem activat l’amulet en mode maligne!!! Ara el mag utilitzaria el poder de l’amulet per fer coses dolentes!!!! Quin desastre!!!

Després d’aquesta liada, no ens podíem quedar amb els braços creuats. Havíem de fer alguna cosa amb el mag dolent.
Així que aquest últim cap de setmana va venir la Morgana i ens va dir que tenia una idea per a capturar el Fizban i recuperar l’amulet. Faríem tot de coses que li agraden molt al mag, i quant les tinguéssim fetes, el cridaríem, ens amagaríem i l’enxamparíem desprevingut. Però que li agradava al mag? Doncs resulta que al Fizban li agraden molt els ocells de papiroflèxia, li agrada molt la fruita amb xocolata, en especial les maduixes, i també li agraden molt aquelles boles amb purpurina que quant les agites és com si estigues nevant.

IMG-20150301-WA0045

Vam fer aquestes tres coses, vam fer pingüins i ànecs de papiroflèxia, vam posar nocilla a maduixes, plàtans i taronges i vam fer una espècie de taper amb purpurina. I Quant ho teníem tot, vam cridar al mag amb el palantir.
I sí sí, el Fizban va venir encuriosit per les coses que li agradaven. Llavors tots els esquirols vam sortir del nostre amagatall i ens hi vam tirar a sobre. La Morgana li va posar una d’aquestes boles de presoners per a que no es pugues escapar més i li vam prendre l’amulet.

Ara caldrà jutjar-lo per haver-nos enganyat!!

IMG-20150301-WA0030

20150228_180157

IMG-20150301-WA0053

20150228_183910

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.