Últim dia d’Esplai!!

Arriba l’estiu i comencen a acabar-se les classes, les activitats extraescolars i els dissabtes d’esplai però l’esplai per sort no s’acaba, ja que encara queden les tan esperades colònies, campaments d’estiu i la ruta a Formentera dels més grans!

Aquest curs ha estat un curs molt especial. Cada grup ha gaudit de diferents personatges molt especials que dissabte rere dissabte ens han ensenyat coses noves, valors, formes de vida diferents de les nostres, hem conegut alguns països estranys i els més grans han gaudit d’un any de preparació per la seva ruta a Formentera!

Dissabte passat va ser l’últim dia i ho vam celebrar d’una forma molt especial! Com ja sabeu, la calor cada vegada està prenent més protagonisme a les nostres vides i la millor forma de refrescar-se és l’aigua. Vam començar amb uns jocs d’aigua per tal de poder aconseguir tot d’estris que després ens serien molt útils per a la guerra d’aigua final.

DSC_0600

DSC_0575

DSC_0564

DSC_0544

DSC_0539

DSC_0467

DSC_0450

Quan ja teníem tots els estris necessaris per a la nostra guerra d’aigua i ja estàvem una mica mullats, vam començar a tirar aigua per aquí i per allà i ningú va quedar sec! Tothom va quedar mullat de dalt a baix i sobretot ben fresc i content!!!

DSC_0707

DSC_0681

DSC_0650

DSC_0640

Quan encara quedava una miqueta per acabar el dia vam canviar-nos i vam reunir-nos amb els nostres grups de curs per tal de fer una reflexió de com havia anat el curs i veure si ens ho havíem passat bé i recordar totes aquelles coses que havíem aconseguit.

Finalment vam voler compartir l’últim dia amb tots els pares i mares de l’esplai juntament amb els nens i monitors. Vam reunir-nos per fer un gran berenar amb tot de menjar que havien dut els pares i mares de l’esplai i tots junts vam acomiadar el curs!

Tot i això aquest curs encara no s’ha acabat. Ara queden les activitats més esperades de l’any…les colònies, els campaments i la ruta a Formentera!!

Per acabar voldríem agrair a tots els nens, nenes, pares i mares que han participat en aquest curs i que ens han donat tants bons moments. I també agrair a tots aquells monitors i monitores que han fet un any més que funcioni l’Esplai Natzaret.

Entre tots s’han creat molts bons moments per recordar!
Ens veiem aviat!!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.