Ja tornem a ser aquí!!

Després d’uns fantàstics campaments, unes colònies immillorables i una ruta inoblidable, es va acabar un fantàstic curs d’esplai molt intens. I d’allà ens vam endur platges verges de Formentera, amics de tots els contes i mites coneguts i aventures per mil planetes.

Formentera 2015

DSC_0048

Aquests records ens han seguit durant un llarg agost per descansar, viatjar, viatjar per descansar o descansar de viatjar, però amb setembre començava el nou curs, i amb l’octubre el nou curs d’esplai.

I es que el passat dia 3 va ser el primer dia d’esplai!!!! Els monitors i les monitores ja feia unes setmanes que preparàvem l’inici, decidíem els grups als quals aniríem i preparaven les primeres activitats conjuntes. Però clar, una cosa és preparar, i l’altra dur a terme.

I el primer dia ens vam trobar amb moltes cares noves, entre les quals moltíssims esquirolets amb moltes ganes de jugar i passar-ho bé!

I els nens i nenes i les noies i els nois, van retrobar tres monitors que coneixien com a joves, ja que l’Àlvaro, la Sara i el Carlos aquest any van decidir continuar la seva història amb nosaltres, però des de l’altra perspectiva possible. I també van conèixer amb l’Oriol i el Roger, dos monitors nous amb molta empenta que ens acompanyaran durant tot l’any.

Així doncs, després de presentar-nos totes i tots, van dividir-se en grups amb infants de totes les edats, i van anar passant diverses proves per aconseguir peces d’un puzle. I que era aquest puzle? Doncs una foto de l’equip de monis amb una petita pista sobre el grup al qual anirien. Òbviament tots els grups van aconseguir totes les peces de la foto i per acabar ens vam dividir en Esquirols, Dofins, Guineus, Isards i Joves (no sabeu la il·lusió que ens fa tornar a tenir els 5 grups) per fer-la petar amb les seves monitores una estoneta.

Ja per acabar us volem recordar que la setmana que ve l’esplai serà en el marc de la Festa Major Jove de Les Corts, als jardins de Clara Campoamor a les 10:30 del matí!!!

Matinal

Us esperem a totes i a tots!!!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.