Carnaval Carnaval!!

El 6 de Febrer va ser Carnestoltes i això vol dir que l’Esplai se’n va anar de festa a la rua de Les Corts. Aquest any vam anar disfressats de Colons de Catan que es un joc de taula que tracta de aconseguir una sèrie de recursos per anar construint pobles, carreteres i ciutats per guanyar punts.

DSC_0244

Com al Catan hi ha varis recursos i nosaltres som varis grups, cada grup anava d’un recurs diferent. Els Esquirols anaven de llenyataires per la fusta, els Dofins de pagesos pel blat, els Guineus de miners per la pedra i els Isards de pastors que cuiden de les ovelles.

DSC_0219

DSC_0212

DSC_0222

DSC_0228

Ens va faltar un recurs, el fang. Però com no teníem ganes d’enfangar-nos doncs el vam deixar una mica apart. A més a més, ja ens embrutaríem de marró més endavant. Les monitores i els monitors anaven disfressats una mica així com els hi va semblar, alguns de pagesos, alguns de llenyataires… també hi havia un vaixell d’un port comercial, una carta de progrés i fins i tot un taulell amb els típics hexàgons!!

DSC_0234

Per altre banda, com en el joc de taula, els daus són indispensables i bet aquí que alguns pares i mares es va disfressar de daus. Moltes gràcies per participar del Carnaval. I també gràcies a totes aquelles famílies que ens vau anar acompanyant.

DSC_0238

La rua va començar a Plaça Comas i les comparses van anar desfilant per travessera de Les Corts fins que vam arribar als jutges. Llavors vam fer una dansa típica d’esplai amb alguna que altre petita modificació.

DSC_0254

DSC_0294

DSC_0286

Finalment, com ja estaven un xic cansats, vam anar per feina i va manar a embrutar-nos amb una mica de xocolata.

Després d’una mica d’animació infantil va arribar el moment de repartir els premis. No en vam guanyar cap, que i farem. Però l’any que bé ho tornarem a intentar!

DSC_0243

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.