Crònica de Tardor!

El cap de setmana passat des dels més petits fins als més grans vam anar d’excursió! Vam quedar dissabte al matí tots a Travessera de les Corts amb Riera Blanca (davant el Camp Nou), i vam agafar el bus (L62) direcció Torrelles de Llobregat, tan puntuals, que ens vam trobar a un altre esplai del barri que anava en la mateixa direcció que nosaltres.

Un cop a Torrelles vam baixar del bus, i ens vàrem posar a caminar fins la casa de Can Mas. Un cop arribats, vam deixar les motxilles i vam esmorzar. I per no avorrir-nos vam decidir fer una excursió. Els més petits (Esquirols i Dofins) vam anar a un petit cim, mentrestant els mitjans (Guisards) feia una excursió més llargueta per després reunir-nos amb els petits, i els més grans (IsJoves) és quedaven a estudiar per pujar més tard a dinar tots junts malgrat els Guisards arribaren més tard.

Excursió tardor

Excursió tardor

Un cop ben dinats i descansats vam fer-nos unes fotos tots junts i vam baixar ràpidament cap a la casa per poder-nos instal·lar-nos i berenar.

Excursió tardor

Excursió tardor

Excursió tardor

Quan encarava quedava molt de temps per sopar, els monitors vam donar un bot de confiança als infants per decidir a que jugaven per passar la tarda, i van decidir fer un pi. Quan ja s’acostava l’hora de sopar, va ser temps lliure i molts van aprofitar a jugar a futbol a les fosques.

A l’hora de sopar vam sopar tots plegats, i després cada grup va fer la seva.

Els Esquirols van trobar la Brownnie una gnoma, els Dofins van anar un mapa i els Guisards i els IsJoves van fer una barreja de dos jocs.

El diumenge ens vam llevar tots de seguida i abans d’esmorzar ja havíem fet quasi tots les motxilles. Vam esmorzar i vam fer una mica de temps lliure. Cap a mig matí, ens vam reunir tots i vam fer unes quantes activitats i danses típiques de l’Esplai.

Excursió tardor

Excursió tardor

A més, diumenge va ser un dia molt especial perquè vam rebre la visita dels pares i vam fer un fabulós dinar de germanor!!!

Vam passar un fantàstic cap de setmana a Can Mas!!!!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.