Les Aventures dels Dofins!

Durant aquest trimestre els dofins hem estat molt ocupats explorant i aprenent sobre el barri de Les Corts!

El primer dia vam tenir una visita inesperada, era el famosíssim Esperanto Natzaret! Ens va explicar que els últims 30 anys els ha passat tancat a l’esplai, i que li encantaria que l’expliquéssim com ha canviat el nostre barri. I així ho vam fer! Vam fer un mapa del barri i ens vam disposar a explorar-lo.

15/10/16

15/10/16

El següent dia vam anar a la Plaça Comas on ens va sorprendre en Pau Farinetes i ens va ensenyar uns jocs típics dels seus temps, més tard vam anar a la Plaça Concòrdia on vam jugar encara més!

22/10/16

22/10/16

Seguint amb la descoberta del barri, una altra setmana vam anar al Parc dels Turons on una fada ens va explicar que fa molts anys Les Corts estava rodejat per muntanyes on vivien tot tipus d’éssers màgics: follets, nans, fades… i que tot el que en queda ara és aquell parc i que els seus amics van haver de marxar i s’havia quedat molt sola. Ens va demanar si podíem jugar una estona amb ella tot fent activitats que li recordessin als seus amics i un parell de danses!

12/11/16

12/11/16

A l’Excursió de Tardor ens vam trobar un manuscrit que ens explicava una història sobre el parc de les Infantes i ens convidava a investigar sobre el túnel que ens faria viatjar pels països. Així doncs, el següent dissabte ens disposàrem a investigar el parc de les Infantes, però com hi havia risc de pluges vam decidir al final fer un cinefòrum amb Guisards. Vam veure La Canción del Mar!

Per l’últim dia, els monitors havien anat al Parc de les Infantes a investigar el que no havíem pogut fer l’altre cap de setmana i allà van trobar un mapa que els va portar a un cofre ple d’objectes i proves relacionats amb diferents països per saber així si érem dignes de viatjar pel túnel, i les vam superar totes amb èxit!

10/12/16

10/12/16

10/12/16

Finalment l’Esperanto va tornar a venir perquè li expliquéssim tot el que havíem descobert i ens va portar un bon berenar de recompensa!

Com veieu aquest primer trimestre no hem parat quiets! Recordeu que podeu trobar totes les fotografies al Flickr de l’Esplai! Arreveure!!

10/12/16

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.