Tamriel ja se’ns Queda Petit!

Els Dofins seguim amb la nostra descoberta de Tamriel que us vàrem explicar a la nostra última entrada (que podeu llegir clicant aquí), però des d’aleshores i un cop tornats de l’excursió a la neu hem fet un munt de coses més! 

La primera setmana vam preparar les nostres disfresses de carnaval: vam decidir anar de superherois i superheroïnes!

11/2/17

Abans de poder-les lluir a carnaval, la següent setmana vam rebre la visita de la Myrcella, en Ramsey i en Jofer, que van venir a demanar-nos ajuda per la desgràcia que els hi havia passat: uns víkings malvats els van robar les provisions, però van deixar pistes enrere i els vam ajudar a recuperar-les! Com vam aconseguir trobar-ho, van decidir compartir-ho amb tots nosaltres i així berenar plegats!

18/2/17

18/2/17

18/2/17

Després de carnaval, del que podeu saber com va anar en aquesta entrada, ens va visitar en Marcus Johnson III de Northumbria, un habitant de Black Marsh que ens va ensenyar la capacitat que han aconseguit desenvolupar per la cuina a la seva terra. Tot i els grans dons d’en Marcus, les nostres galetes no van quedar del tot bé, tot i així ho vam passar d’allò més bé preparant-les!

4/3/17

4/3/17

La següent setmana vam fer unes olimpíades per guanyar la gran medalla d’Skyrim! Ens vam cansar moltíssim, però al final de la tarda vam acabar tocant i cantant algunes cançonetes amb la guitarra per recuperar forces!

11/3/17

11/3/17

11/3/17

Aquesta darrera setmana hem anat a descobrir unes coves i hem fet una excursió pels voltants del Figaró. Vàrem rebre una carta del Conseller d’Exteriors de Cyrodill, Harald VIIè l’Explorador, que ens va posar a prova per veure si aconseguíem arribar on ell ens estava esperant. Ho vam aconseguir i ens va premiar amb els mapes de tornada i berenar per tots i totes!

18/3/17

18/3/17

18/3/17

IMG_2757

18/3/17

IMG_2806

Aquesta setmana vinent marxem d’excursió de primavera, esperem que a la tornada tinguem alguna altra notícia dels nostres amics de Tamriel i així puguem marxar tranquils de vacances de Setmana Santa!

Com sempre, teniu la resta de fotos al Flickr de l’esplai!

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.